2777
2789
عنوان

چرا اینطوریم؟؟؟؟

195 بازدید | 18 پست

زنداداشم راجبش تاپیک گذاشتم تقریبا آدم مودیه توی ظاهر یجوریه انگار من اولویتشم ولی در واقع نیست...اگر یک هفته زنگ نزنم احوال نمیگیره ولی توقع داره...البته یجورایی به جون برسه توی چیزی اطلاعی داشته باشه هرکاری از دستش بربیاد انجام میده کمک میکنه ولی خب منم مدتیه ازش فاصله گرفتم ولی نمیدونم چرا وقتی احساساتی میشم انگار براش میمیرم از شدت دوست داشتن(فکر بد نکنید به عنوان خواهرم میگم)مثلا امشب داداشم خونه نبود مامانم رفت پیشش دوست داشتم میرفتم میموندم پیشش میخوابیدم بازم فکر بد نکنید ما با هم راحتیم وقتی داداشم نیست میرم کنارش میخابم...چرا اینطوریم؟انگار خودمو گم کردم.نمیدونم چجوری رفتار کنم!!!‌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره خانمم بعضیا فکر ل*زبین بودن به سرشون میزنه

آهان

منم قبلا باخواهرشوهرم نسبتا صمیمی بودم ولی الان دگ مثل دوتا دوست ک از دور فقط باهم سلام‌علیک میکنیم این موضوع درمورد خواهرمم صدق میکنه

ب هرحال هرکسی ی جوریه دگ‌نمیشه الکی رو هوا قضاوت کرد

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

آهان منم قبلا باخواهرشوهرم نسبتا صمیمی بودم ولی الان دگ مثل دوتا دوست ک از دور فقط باهم سلام‌علیک م ...

نکنه تو زنداداش منی آخه ماهم خیییلی صمیمی بودیم ولی الان فقط سلام علیک

و خدایی که در این نزدیکی ست***
نکنه تو زنداداش منی آخه ماهم خیییلی صمیمی بودیم ولی الان فقط سلام علیک

😄😄😄😄خیلیا اینجورین قبل ازاین ک صمیمی بشیم خیلی تیکه بهم مینداخت توهم‌تیکه مینداختی؟

میشه بگید چی شد از هم دور شدید؟

اوایل ازدواج خیلی بهم تیکه مینداخت منم جوابشو میدادم.بعد ک فهمید حامله ام کم کم رابطش باهام خوب شد.بعد ک بچم بدنیا اومد حتی ازش کمک هم میگرفتم ولی الان ن 

البته‌اگر کاری چیزی باشه براهم انجام میدیم ولی معمولا سعیمون‌براینه ک ازهم کمک نخواییم

من فکرمیکنم ک ایشون تراپی گرفتن و با کمک مشاور تونست خودشو تغییر بده