2777
2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1251 بازدید | 67 پست
سیتالوپرام و آریپیپرازول

بهت شدیدااااااا توصیه میکنم همه قرصاتو بزار کنار به خدا اگه یه ذره اثر کنن حتی یه درصد منی که 4 5 سال هر مدلی بگی تو دهنم کردن میگم 

بهترین راه نوشتن و حرف زدن با یکیه فعلا بنویس تا یکی بیاد بتونی بهش تکیه کنی

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عزیزم منم این راه رو تجربه کردم . تنها راهت داشتن یک مشاور بسیار عالیست . بدون اون قدم بر ندار ، وگرنه آخرش نابودیست ... برادرم سه ساله بخاطر همین مشکلات زیر خاکه دور از جون شما و خودکشی تو ما زیاد بوده با اینکه هممون فوق لیسانس بودیم  ...

عزیزم اگ میتونی فعالیت بدنی داشته باش چون خیلییییی خیلییییی تو خوب شدن حالت تاثیر گذاره

اگ میتونی برو پارک روزی نیم ساعت بدو 

یا برو باشگاه شروع به ورزش کن بدنتو بساز 

مطمئن باش بعد از یه ماه متوجه تاثیرش روی روح و روانت میشی 

خانما پیشنهاد عاشق شدن میدین از کجا معلوم آدم درست و حسابی سر راهش سبز شه، اونم کسی که توی این شرایط حساسه

استارتر عزیز تنها کاری که باید بکنی تمزکز روی درسهات هست. مطمین باش کل دنیا باهات بد باشن اما شغل و درامد خوبی داشته باشی از پس خودت بر میای، در این حین سعی کن والدینت رو به مشاوره ببری، یا اگر مشکل دارن جدا شن‌. بحث و دعوا از طلاق خیلی بدتره. کاش آدما بفهمن مسیول موجودی هستن که خودشون بوجود آوردن. امیدوارم بهترینها برات رقم بخوره عزیزم

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

لطفا بدون تجویز پزشکت هم سرخود قرصاتو کنار نذار

چون قرص اعصاب طوریه ک اگ سرخود کنار بذاری بیماریت بدتر عود میکنه یا اینکه عوارض بدی به جا میذاره

فقط به حرف دکترت گوش کن

پیش یه روانشناس خوب هم برو چون خیلی کمکت میکنه عزیزم 

بهت شدیدااااااا توصیه میکنم همه قرصاتو بزار کنار به خدا اگه یه ذره اثر کنن حتی یه درصد منی که 4 5 سا ...

چطوری فکر نکنم بتونم وقتی نمیخورم خیلی عصبیم و غمگین-در حال حاضرم اتفاق خوبی توی زندگیم نیست بخاطر همین قرصاست که سرپام ...بعد کنکور ترکشون میکنم حتما

چطوری فکر نکنم بتونم وقتی نمیخورم خیلی عصبیم و غمگین-در حال حاضرم اتفاق خوبی توی زندگیم نیست بخاطر ه ...

برو سراغ ورزش بعد ک حالت بهتر بشه دکترت خودش قرصارو کم کم قطع میکنه خیالت راحت

فقط سرخود قطع نکن

چطوری فکر نکنم بتونم وقتی نمیخورم خیلی عصبیم و غمگین-در حال حاضرم اتفاق خوبی توی زندگیم نیست بخاطر ه ...

مدیتیشن کن..........

و بنویس

من واقعا نمتونم راه خوبی برا در اومدن ازش بگم چوم خودمو فقط عاشق شدن نجات داد ولی قرصا واقعا چرتن

بهت شدیدااااااا توصیه میکنم همه قرصاتو بزار کنار به خدا اگه یه ذره اثر کنن حتی یه درصد منی که 4 5 سا ...

قرصارو بذاره کتار که ددرست نیست، شاید نیاز به عوض کردنشون باشه. من خودم افسرذگی زایمان گرفتم تا وقتی قرص نخوردم درست نشدم. دچار اختلال اضطراب شده بودم. با اینکه بچم اروم بود همسرمم خوی بود باهام همش گریه میکردم حس میکردم قراره چیزی بشه. استرس داشتم. خیلی شدید، از هیچی لذت نمیبردم. سه ماه فلوکستین خوردم ازین رو به اون رو شدم

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

تا زمانی که تو محیط ناسالم و پرتنش هستی هیچ تراپی و دارویی قرار نیس جوابگو باشه. دارو هم بدون تراپی و کمک روانشناس بی فایده س. این دو تا مکمل همدیگه ن. دارو هاتو خوب مصرف کن و اینو بدون که یه دارو ممکنه رو یکی اثر خوب بزاره ولی روی تو اثر بد یا برعکس و این عادیه. دقت کن هر دارو چه تاثیری روت میزاره و تند تند روانپزشکت رو در جریان بزار تا دارو رو عوض کنه یا دوزشو بالا پایین کنه. و صبر کن. صبر کنی نصف راهو رفتی.داروهای اعصاب و روان حداقلش ۳-۴ ماه طول میکشه اثر مثبتشو نشون بده.