به عنوان یه دختر ۱۸ ساله که افسردگی دارمو تحت نظر دکتر قرص مصرف میکنم . تازه یکبار اقدام به خودکشی داشتم الانم پشت کنکوریم البته همیشه درسام خوب بوده ۶ سال نمونه دولتی بودم و امسال رشته موردنظرمو قبول نشدم تحت تاثیر حرف فامیل و خانوادم واقعا توی فشار بودم و هستم و از بچگی ناآروم با خانواده ای سمی و پر از دعوا و تنش زندگی کردم حس میکنم خیلی وضعیتم نسبت به سنم زیادی داغونه به نظرتون چی کار کنم
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
عزیزم منم این راه رو تجربه کردم . تنها راهت داشتن یک مشاور بسیار عالیست . بدون اون قدم بر ندار ، وگرنه آخرش نابودیست ... برادرم سه ساله بخاطر همین مشکلات زیر خاکه دور از جون شما و خودکشی تو ما زیاد بوده با اینکه هممون فوق لیسانس بودیم ...
خانما پیشنهاد عاشق شدن میدین از کجا معلوم آدم درست و حسابی سر راهش سبز شه، اونم کسی که توی این شرایط حساسه
استارتر عزیز تنها کاری که باید بکنی تمزکز روی درسهات هست. مطمین باش کل دنیا باهات بد باشن اما شغل و درامد خوبی داشته باشی از پس خودت بر میای، در این حین سعی کن والدینت رو به مشاوره ببری، یا اگر مشکل دارن جدا شن. بحث و دعوا از طلاق خیلی بدتره. کاش آدما بفهمن مسیول موجودی هستن که خودشون بوجود آوردن. امیدوارم بهترینها برات رقم بخوره عزیزم
بهت شدیدااااااا توصیه میکنم همه قرصاتو بزار کنار به خدا اگه یه ذره اثر کنن حتی یه درصد منی که 4 5 سا ...
قرصارو بذاره کتار که ددرست نیست، شاید نیاز به عوض کردنشون باشه. من خودم افسرذگی زایمان گرفتم تا وقتی قرص نخوردم درست نشدم. دچار اختلال اضطراب شده بودم. با اینکه بچم اروم بود همسرمم خوی بود باهام همش گریه میکردم حس میکردم قراره چیزی بشه. استرس داشتم. خیلی شدید، از هیچی لذت نمیبردم. سه ماه فلوکستین خوردم ازین رو به اون رو شدم
تا زمانی که تو محیط ناسالم و پرتنش هستی هیچ تراپی و دارویی قرار نیس جوابگو باشه. دارو هم بدون تراپی و کمک روانشناس بی فایده س. این دو تا مکمل همدیگه ن. دارو هاتو خوب مصرف کن و اینو بدون که یه دارو ممکنه رو یکی اثر خوب بزاره ولی روی تو اثر بد یا برعکس و این عادیه. دقت کن هر دارو چه تاثیری روت میزاره و تند تند روانپزشکت رو در جریان بزار تا دارو رو عوض کنه یا دوزشو بالا پایین کنه. و صبر کن. صبر کنی نصف راهو رفتی.داروهای اعصاب و روان حداقلش ۳-۴ ماه طول میکشه اثر مثبتشو نشون بده.