2777
2789
عنوان

شوهر اهل ریسک

231 بازدید | 28 پست

بچها ی راهنمایی میخام 

۴ساله اومدم سرخونه زندگیم

دوتا باخت خییلی بزرگ دادیم درحدی ک ب صفر رسیدیم حالا ک دقت میکنم شوهرم کلن دل شیر داره و نترسه تو ریسک کردن چ کار کنم هرچقدر تو گوشش میخونم ریسک نکن من قانع ام ب چیزایی ک داریم. همینا بستمه. اینا رو ب باد نده ولی گوش نمیده.با محبت میگم ولی فایده نداره

بلند پروازه شوهرم

من ریز ریز از اول عقد جمع کردم ی شبه ب باد داد گف ضرر کردم . نباید اینجوری معامله میکردم.

چ کار کنم ک با خاک یکسان نشیم داغونم کرده واقعا اعصاب برام نمونده😞😞😭

مطالعه و آگاهیتو تو کارش ببر بالا که حواست جمع باشه ضرر نکنین

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شوهر من ک نه وام میگیره ن حتی قرعه کشی خونگی  بی بخارررر

وام چچرا؟

فروش لباس بچه گانه و زنانه با قیمت عالی.                           https://pooshak-dogholooha.ir                              ممنون میشم از سایتم حمایت کنین ♥️♥️♥️

شوهرمن انقدر بلندپروازه که حدنداره باخت ندادیم تاحالا خداروشکر ولی هیچی راضیش نمیکنه اگه ماهی ۱۰۰ میلیونم دربیاره ۹۵ میلیونشو سرمایه گذلری میکنه باید آخرماه بابدبختی زندگی کنیم

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙

ینی تو سرمایه داشتی دادی دست شوهرت؟ 

این که بگی هیچ کاری نکن نمیشه که، اولا سرمایتو جدا کن، تو هزینه و مخارج زندگی اگر کمک میکنی قطعش کن، کلا بذار سخت بلند شه تا قدر پول رو بدونه، بعدم باید وقتی کاری انجام میده با رضایت تو باشه ینی تو مشورت بده ،تحقیق کن و با مدرک بگو خوبه یا نه

مطالعه و آگاهیتو تو کارش ببر بالا که حواست جمع باشه ضرر نکنین

عزیز دلم کارش ابشده فروش هست تو ‌کار طلاس من هرچی میگم معامله سنگین نزن. اندازه دهن خودت کار کن 

بازم با بقیه کاسب هه میشینه جوگیر میشه

اونا دارن اگه ضرر میلیادری بدن ما ی خونه کوچیک داریم ک ماشین اولین چیزی ک لطمه میخوره اصل زندگیمه

سری پیش مجبور شدیم وام سنگین بگیریم ک ضررش تموم بشه و خونه رو نفروشه 

این سری کل طلاهام رو ب باد داد 

افسردم کرده ب قران

ینی تو سرمایه داشتی دادی دست شوهرت؟  این که بگی هیچ کاری نکن نمیشه که، اولا سرمایتو جدا کن، تو ...

نه سرمایه ندادم اقا ضرر کرد 

میگه خونه رو بفروشیم .منم مجبور شدم کل طلاهام رو بدم ک نفروشه

شوهر من ک نه وام میگیره ن حتی قرعه کشی خونگی  بی بخارررر

راحتی ب خدا من مدل بابام اینجوری بود ارامش داری عزیزم 

من ی شب سر راحت رو بالشت نمیزارم 

همین ماه قسط خرابکاری قبلی تموم شد دوباره وام جدید گرفت و طلاهام رو هم دادم ک درست بشه کارش

خب مردم واسه خرید خونه ماشین چیزای بزرگ وام میگیرن دیگ قرض میکنن 

ولی من با وام کلا مخالفم. خونواده شوهرم هی دارن وام میگیرن ک قبلیا رو بدن. قشنگ عین باتلاق تمومی نداره

فروش لباس بچه گانه و زنانه با قیمت عالی.                           https://pooshak-dogholooha.ir                              ممنون میشم از سایتم حمایت کنین ♥️♥️♥️