2777
2789
عنوان

دلم شادی میخواد

331 بازدید | 20 پست

بچه ها خیلی وقته حالم گرفتس همه چیز ی جور دیگه شده دلم خیییییلی گرفته دلم یه شادی از ته دل میخواد ازونا که چشمام برق بزنه از ذوق خوابم نبره لبم بخنده راضی ترین باشم از ته دلم خوشحال باشم.  بیام تاپیک بزنم بگم امشب از من خوشحال تر نیس. چرا پس واسه من نمیشه چرا هنوز منتظرم و خداخدا میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه چیز که دست آدم نیست . اتفاقا دلم میخواد بی هوا واسم رقم بخوره

درسته ولی خود ادم خیلی نقش داره

به امید کسی باشی افسرده میشی

خودت برای خودت قدم بردار و تلاش کن

مثلا به موفقیت شغلی برس، یا حتی توی یه زمینه ای انقدر اطلاعات داشته باش که به رضایت از خودت برسی

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
درسته ولی خود ادم خیلی نقش داره به امید کسی باشی افسرده میشی خودت برای خودت قدم بردار و تلاش کن م ...

مشکل من به داستان احساسیه گیر کردم تو بلاتکلیفی خیلی بدی گیج شدم نمیتونم تصمیم بگیرم

مشکل من به داستان احساسیه گیر کردم تو بلاتکلیفی خیلی بدی گیج شدم نمیتونم تصمیم بگیرم

عزیزم اگه انقدری برات تنش ایجاد کرده که دو دل شدی رهاش کن، درسته که سخته ولی خودت اسوده میشی

البته خوب بهش فکرکن و منطقی تصمیم بگیر، منطقتو اول بکار بگیر تا بعدا احساست کار دستت نده

عزیزم اگه انقدری برات تنش ایجاد کرده که دو دل شدی رهاش کن، درسته که سخته ولی خودت اسوده میشی البته ...

از تنها موندنم میترسم . همه دور و برم با خوشحالی ازدواج کردن منم ۲۷ سالمه اگه کسی پیدا نشه انقد دوسم داشته باشه چیکارکنم .

از تنها موندنم میترسم . همه دور و برم با خوشحالی ازدواج کردن منم ۲۷ سالمه اگه کسی پیدا نشه انقد دوسم ...

مشکلی که پیدا کردی چیه عزیزم؟ اگه دوس داری بگو

ولی خودتو با کسی مقایسه نکن عزیزم، برای هرکسی زمانش فرق داره، مثلا من ۳۰ سالمه ولی هنوز بچه نیاوردم ولی حتی ۶،۷  سال کوچکتر از منم توی اطرافیانم بچه دارن، من شرایط خودمو نگاه میکنم کاری به بقیه ندارم

شما هم از ترس تنها موندن نباید انتخاب اشتباهی بکنی

گرچه من هنوز ماجرا رو نمیدونم شاید چیز خاصی نباشه شایدم واقعا مشکل بزرگی باشه