niazzzz مدیر استارتر عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 526 عنوان غم باد 92 بازدید | 9 پست سلام دوستانشبتون بخیرمن چند وقته رو قلبم احساس سنگینی می کنم و نمیدونم دلیلش رو و اصلا حالم خوب نمیشه کسی اینجوری بوده؟نمیتونم گریه کنم حتی 1402/11/18 | 01:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
spenta_armiti عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 3198 ای دلت خورشید خندان. سینه ی تاریک منسنگ قبر آرزو بود...
niazzzz مدیر استارتر عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 526 ای دلت خورشید خندان. سینه ی تاریک من سنگ قبر آرزو بود... هعیییی اصن نمیدونم چمه قلب انقد سنگین میشه گاهی حتی نمیتونم نفس بکشم
spenta_armiti عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 3198 سینه ات بادا ب دور از خیالتشدم سر گشته و سودای دیارتکجایی دلا ک دلم سنگینی میکندغم و درد فراغت در دلم ننگینی میکندگریه ام حتی با اشک چشمانت جاری نشدعالمم حتی با فراموشی خیالت عالی نشد. امشبم یکم من شاعریم گل کرد 🤭😐
spenta_armiti عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 3198 هعیییی اصن نمیدونم چمه قلب انقد سنگین میشه گاهی حتی نمیتونم نفس بکشم خیلب شبا خیلی شبا خیلی شبا. داستان من تا صبح همین بوده و هست.
niazzzz مدیر استارتر عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 526 خیلب شبا خیلی شبا خیلی شبا. داستان من تا صبح همین بوده و هست. چیکارمی کنی؟من کارم اوکیه درآمدم شکرخدا خوبه اما فکر کنم تو روابطم گیجم اصن نمیدونم دوست داشتن چجوریه نمیدونم دارم کاردرست انجام میدم یانه!قلبم درمیگیر
niazzzz مدیر استارتر عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 526 سینه ات بادا ب دور از خیالت شدم سر گشته و سودای دیارت کجایی دلا ک دلم سنگینی میکند غم و درد فراغت ... خوبه همین خوبه که شعرمیگی
spenta_armiti عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 3198 چیکارمی کنی؟ من کارم اوکیه درآمدم شکرخدا خوبه اما فکر کنم تو روابطم گیجم اصن نمیدونم دوست داشتن چجو ... باید وایسی. خودتو گم کردی. اول خودتو پیدا کن. بعد صبر داشته باش. ببین بهش حس داری یا نه. ببین اگه ازش دوری استرس و غم میگیری یا نه!. من شبا پروپانول میخورم. قلبم اروم میشه. بهش فک نمیکنم.
spenta_armiti عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 3198 خوبه همین خوبه که شعرمیگی با این سعی میکنم خودمو اروم کنم
niazzzz مدیر استارتر عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 526 باید وایسی. خودتو گم کردی. اول خودتو پیدا کن. بعد صبر داشته باش. ببین بهش حس داری یا نه. ببین اگه از ... اصن نمیدونم ذهنم منفیه داغونم نه میدونم دردم چیه نه میدونم چی میخام من یه مدت فلوکستین استفاده میکردم البته اگه اسمشودرست گفته باشم