2777
2789
عنوان

ممل

169 بازدید | 14 پست

وقتی یکم بیشتر باهاش آشنا شدم فهمیدم که اون اصلا شبیه چیزی که من میدیدم نبود 

اون قیافه و ... مردونه اصلا شبیه چیزی که واقعا هست نبود:/ 

اون رفتاراش مثل ی پسر بچه بود.. 

نمیدونمم شایدم من بهش حس مادری دارم 😭 وقتی میبینمش انگار ی بچه خیلییییی کوچیک و دلنشین و دیدم که میخامم اذیتش کنم گازش بگیرم(بچه رو تعلیق نکنید://) 

دلم میخاد...بیخیالل خوب نیست بیش از این توضیح بدم تعلیق نشدم صلوات خلاصه اینکه خیلیی بهش حس مادرانه دارم واقعا عجیبه حتی برام حهمه که چی بپوشه و... مامانم بهم میگفت اینا رو وقتی مادر بشی میفهمی دلی من الان دارم میفهمم عشقه نه؟!:)😭 کاش فقط تو دنیا اون باشه من فقط ممدموووو میخاممم🫠

لطفا مارو هم اجازه بدید زندگی کنیم توی دنیا😂

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جوگیر شدی آجی دو روز بگذره از سرت میفته  من خودمم اینجوری ام رو هر کی میبینم کراش میزنم خاک بر ...

داداشم نگووو اینو:/ از بچگی دوسش داشتم خیلییی جدیه بخاطرش افسرده و..بدبخت بیچاره شدم:/😂💔زیااادی عاشقشم دارم مییمیرمم://// 

ازطفولیتم دوسش داشتم نمیگذره که اصلا من با اون شادم:/

داداشم نگووو اینو:/ از بچگی دوسش داشتم خیلییی جدیه بخاطرش افسرده و..بدبخت بیچاره شدم:/😂💔زیااادی عا ...

عاو از این عاشق پیشه هایی/:"

بالاخره هرچقدم دوسش داشنه باشی زیاد از حد بهش رو نده جوگیر میشه/:" 

عاو از این عاشق پیشه هایی/:" بالاخره هرچقدم دوسش داشنه باشی زیاد از حد بهش رو نده جوگیر میشه/:"&nbs ...

بعلعهه💔😂 

آره جوگیر شده من الان باید ازش متنفر بشم ولی به جا بدی هاش به خوبی هاش فکر میکنممم