2777
2789
عنوان

خودکشی...

195 بازدید | 9 پست

نامزدم و بعد از ۸ سال شناختم و فهمیدم به درد هم نمیخوریم.الان که میخوام جدا شم ۳ ماهه طول کشیده الانم میگه خودش رو میکشه!!!!!چیکار کنم؟ دروغ میگه پول مردم و میخوره کو...کایین مصرف میکنه جدیدا نمیدونم چیکار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودشو میکشه ؟ اینم یه دلیل دیگه برای شناخت بیشتر 😑

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"

هیچی زندگیتو کن !☺️ تو مسئول زندگی اون نیستی! اونم کاری نمی‌کنه! بهت قول میدم! به شرطی که احساساتشو تحریک کنی! یهو ببر و تموم !

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️

سلام عزیزم جدایی به نفع هردوتونه،اینجوری میگه براش دلسوزی کنی،هرگزاین کارونکن وقیدهمچین ازدواجی روبزن خداروشکرکه شناختیش و واردبدبختی نشدی بدون خداخیلی دوست داشته