2777
2789
عنوان

بهم زنگ زدددددد:)

266 بازدید | 19 پست

یه سوال پرسید. سوالمو میتونست تو پیامم بپرسه خو:)

۲ دیقه و ۴۸ ثانیه حرف زد هی حرفو کش میداد وگرنه کلا تو ۱۰ ثانیه حرفمون تموم شد

امروز بهش گفتم اولین باری که زنگ زدی تعجب کردم چون ۷ صبح بود خب و برای خیلی ماه پیش بود یادمه ۷ ثانیه کلا حرف زدیم درحدی که گفت تلگرامو چک کن
فک کنم زنگ زده ذوق کنم:))))

با یه شماره دیگه زنگ زده بود اولش رد تماس دادم بعد رفتم دیدم با همون شماره روز قبلش سر یه داستانی پیام داده بعد دوباره زنگ زد جواب دادم. طفلی فکر میکرد باهاش قهری چیزیم که رد تماس دادم:))))

ولی ما از دوتا دوست بیشتریم چرا هیچکدوممون وا نمیدیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم چرا ولی شما باید برین تو رابطه:)))

چقد حرفت حس خوبی داشت:))

ببین هرکی نمیشناستمون فک میکنه رلیم

دوستامونم هی میگن ینی چی که رل نیستین

ما فقط لاس میزنیم بقیشو بلد نیستیم😂

چقد حرفت حس خوبی داشت:)) ببین هرکی نمیشناستمون فک میکنه رلیم دوستامونم هی میگن ینی چی که رل نیستین ...

فدای تو 

برین دیگه ای بابا یکیتون دست به کار بشه الان اون شده توعم همکاری کن باهاش😂

چون غرور الکی دارین اگه دوسش داری بهش بگو شاید فردا یکیتون نباشه و تو حسرت لحظاتی رو میخوری که نداشت ...

من خودم ازین میترسم که بعدا کات کنیم و این دوستیم از دست بدیم

من خودم ازین میترسم که بعدا کات کنیم و این دوستیم از دست بدیم

ولی هرچی بشه بهتر از بلاتکلیفیه منم سر غرور خودم و خودش 6 سال الکی از هم دور بودیم خیلییییی حسرت اون روزا رو خوردم نزار حسرت بشه به دلت رفیقم دوست بود با یکی میخواستش وا نمیداد سر غرورش دختره مرد انقدررررررررررر شکسته شد دوستم بعد 1 سال خودکشی کرد نزار به این وضع برسه همین الان بهش پیام بده بعدم از طرف خودت یک طرفه فقط برا خودت پاک کنی تا پشیمون نشی دو طرفه بپاکی

فدای تو  برین دیگه ای بابا یکیتون دست به کار بشه الان اون شده توعم همکاری کن باهاش😂

یه دختره اس خیلی میچسبه بهمون رو اون کراشه. امروز اومده بود هی میگفت من پیشیم‌ ؟ بعد اینم میگفت اییی نههههه . بعد اینا هی بحث میکردن. ببین‌کلا به من میگن سگ همه چون یه بار خونم به جوش اومد رفتم دستشو گاز گرفتم:) بعد گفتم وایسین اگه اون گربه نی پیشیه پس منم‌سگ‌نیستم هاپو ام

اونم خندید گفت اتفاقا من هاپو رو بیشتر از پیشی دوست دارم

دختره ام چس کرد گفت ولی منم هاپو ام

اونم‌ گفت اوکی توام هاپو.  بعد به من نگاه کرد گفت ولی من فقط یه نژاد خاصی از هاپو رو دوست دارم:)))))

یه دختره اس خیلی میچسبه بهمون رو اون کراشه. امروز اومده بود هی میگفت من پیشیم‌ ؟ بعد اینم میگفت اییی ...

وااایییی از این واضححح تررر این دیگه نخ نبوده طنااب بودهه بگیرشش خبب😂😂

وااایییی از این واضححح تررر این دیگه نخ نبوده طنااب بودهه بگیرشش خبب😂😂

آخه ازین طرفم برعکسه . من طناب میدم اون نمیگیره😂

ببین چند شب پیش داشتیم سر همین دختره بحث میکردیم.  میگفتم چرا انقد چسبیدی بهش

هرکاری میکرد که بهش بگم روت کراشم. ویس فرستاد با کلی ام ام گفت چرا انقد اهمیت میدی اگه چیزی بین من و تو هست که باید بهم بگی ولی نمیتونی ازت خواهش میکنم که بگو. بعد اینجا فهمیدم اصن از قصد رفته چسبیده به اون که من بیام اینجوری غر بزنم.