2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن

282 بازدید | 32 پست

سلام دخترم ۲ سال و ۷ ماهشه کلی کتاب گرفتم نقاشی کشیدم باهاش حرف زدم 

فقط باهام میاد دستشویی آب بازی 

پی پی می‌کنه بعدش میگه ولی جیش رو نمیگه چیکار کنم

⛔💩دهن اقایونی که درخواست میدن⛔

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اوووه چ دیر من دخترم دو سال یک ماهشه تقریبا سه ماهه جیششو میگه و در ضمن قششنگ‌ حرف میزنه کامل واضح جمله هم میگه

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝
من سه سالگی گرفتم سه روز طول کشید داستان و این حرفای خاصی ام نزدم بنظرم سنش برسه نیاز نیس انقد انر ...

دختر اول رو تو سالگی ی هفته ای فقط با ی بار خطا گرفتم 

اوووه چ دیر من دخترم دو سال یک ماهشه تقریبا سه ماهه جیششو میگه و در ضمن قششنگ‌ حرف میزنه کامل واضح ج ...

دختر منم کامل حرف میزنه

حوصله میخواد باید یه مدت تحمل کنی ممکنه دوسه روز اول تو شلوارش یا توی خونه کارخرابی کنه اما همینکه زود به زود ببری دستشویی بگی جیش کن کم کم میفهمه من بچه رو میبردم تا جیش نمیکرد نمیاوردمش کم کم یاد گرفت شباهم هردوسه ساعت بیدارمیشدم میبردمش فقط وقتی هواگرمه باید اقدام کنی الان زمستونه بچه سردی میکنه هی جیشش میگیره نمیتونه نگه داره سختشه طفلی

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 
دختر اول رو تو سالگی ی هفته ای فقط با ی بار خطا گرفتم 

هر بچه ای منحصر به فرده مقایسه نکن با بچه اولت

بعدم مدال افتخار نمیدن زود بگیریم

می بینی امادگی نداره اذیتش نکن خودتم اذیت نکن

هر چه از دوست رسد نیکوست...
اوووه چ دیر من دخترم دو سال یک ماهشه تقریبا سه ماهه جیششو میگه و در ضمن قششنگ‌ حرف میزنه کامل واضح ج ...

عزیزم هربچه ای متفاوته قرار نیست همشون عین هم باشن بچه هارو که مقایسه نمیکنن اسمشون روشه بچه. تو دل بنده خدا رو خالی میکنی حالا فکرمیکنه بچش یه مشکلی داره

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من...