2777
2789
عنوان

خانمهای متاهل بیان فقط...

190 بازدید | 18 پست

سلام خانوما ایشالا که خوب باشید

یه سوال شخصی داشتم اما واقعا کسیا نداشتم بپرسم ازش 

ممنون میشم کمکم کنید

من دوساله عقد هستم و کلا دخول از جلو نداشتیم از عقب هم به اصرار همسرم یکی دوبار که خیلی اذیت شدم و اونم‌نداریم و یک سال اول همسرم خیلی گرم بود و‌تقریبا هر دو سه روز یک بار میخواست ازم و حتی روزی دوبار ولی یک سال اخیر که همسرم سرباز شده خیلی سرد شده خیلیی تقریبا حرف جنسی دیگ اصلا بهم نمیزنه و هی میگه نمیخام بت دست یا با چیزتی دیگ دلم اصل جنست میخواد دیگ‌پیر شدم‌بسه دیگ چرا نباید س...ک..س اصلی را تجربه کنم الان دو هفتس به‌هم دست هم نزدیم و‌میگه یه‌روز که‌تنهای تنها تو‌خونتون بودی میام و منتظر مونده تا من تنها بشم و من قراره پنج شنبه تنها باشم و‌بهش گفتم و‌گفت‌وای کاش بتونی یه روز‌ دیگ بندازی چون میخوام‌برم گیم نت !! میشه خواهرانه راهنمایم کنید بخدا دارم‌دیونه میشم بنظرتون‌چرا اینقد سرد شده که گیم نت و ترجیح بده میترسم تو‌خونه خودش خود ارضایی بکنه چون قبل از من عادت داشت میترسم فیلمهای بد  ببینه و.. 

خب عقدی رابطه اشکالی نداره

باید دِلِت دریا باشه ، تا خدا بهت کِشتی بده.!🌝🪴           تعصب واکنشی جبرانیست علیه تردیدی پنهانی...               بیشتر مردم علاقه چندانی به آزادی ندارند، چون آزادی مستلزم و در بر گیرنده ی مسئولیت است و بیشتر مردم از مسئولیت واهمه دارند.        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عقدی رابطه اشکالی نداره

خب‌چیکار کنم قراره عید ازدواج‌کنیم‌و‌خودش میگه‌ اگه رابطه ی اصلی را تجربه کنه عالی میشه میگه افسرده شدم از بس با دست و‌چیزای دیگ ارضا شدم

فقط اونجا که گفته میخوام برم گیم‌نت🤣🤣🤣

یگو عزیزم زودی بساط عروسی رو جور کن تا اصلی رو‌هم تجربه کنی!

و اینکه بی‌میلی رو به خودت ربط نده عزیزم الان سربازه خستگی و فکر داره برا همین کمتر میطلبه.

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

والا چی بگیم خب ازش علتش بپرس

پرسیدم‌میگه رابطه میخوام من‌میدونم‌اذیته ولی قرار نیست هیچ‌وقت‌تجربش نکنه دوماه دیگ همه‌چی به‌خوبی پیش بره اوکی میشه من نمیدونم‌چرا احساس نیازش کم‌شده