2777
2789

اینارو اموزش میده 

کاشت پودر
شامل آموزش کاشت مادر
مانیکور  روسی
مانیکور کمبی
سوهان کشی به روش اصولی
کاور طبیعی ناخن
ژل پولیش
چن مدل دیزاین

بنظرتون کافیه؟ 

نشود دام و قفس مانع پرواز کسی🕊️.                                  نوازنده سنتور هستم🌝                                          
چقد ارزون😐 کجایی من ی شهر کوچیکم میخاستم برم گف۶ تومن

لرستانم

فقط اسم اینارم نمیدونم مثلا لمینت جزش نبود چرا

نشود دام و قفس مانع پرواز کسی🕊️.                                  نوازنده سنتور هستم🌝                                          

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاشت اولیه رو آموزش میده. آره خوبه برو. بعدا کم کم دوره های تکمیلی رو بگذرون

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
کاشت اولیه رو آموزش میده. آره خوبه برو. بعدا کم کم دوره های تکمیلی رو بگذرون

با همینا میشه ب درامد رسید؟

آره. با همینا میتونی یه کاشت کامل بزنی. دیزاینش هم که دیگه به تمرین و سلیقه خودت بستگی داره.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
عزیزم‌من ناخنکارم قیمتش واقعا پایینه اگه میدونی اصولی اموزش میده ،لمینت هم جز دوره پایه نیست  

عزیزم چرا ناخن بعضیا از ته ناخن هست از بعضیا از وسط ناخن هست خودشون دوست دارن که از وسط ناخن براشون کاشت بزنید؟

خدایا دوستت دارم...

عزیزم درآمدی که رضایت خدا توش نباشه بی برکته 

کاشت ناخن چون باعث صحیح نبودن غسل و وضو میشه نباید انجام داد 

چه اون کسی که واسه کاشت میاد چه اون آرایشگری که این کارو انجام میده هر دو تقصیرکارند

اگه میتونی یکی دیگه از شاخه های آرایشگری رو آموزش ببین 

موفق باشی

🌷اللهم عجّل لولیک الفرج 🌷

2790
2778
2791
2779
2792