2777
2789
عنوان

گوشی

159 بازدید | 28 پست

سلام 

من ازدواج کردم از طریق یه معرف که گروه داشت و البته توی شهرمون شناس و فقط شماره ی خانواده دختر رو میداد به خانواده پسر . 

قبل اون من چتای بد بد میکردم با پسرا ، عکسای بد بد میفرستادم😭 از قصد نبود انگار شیطان رفته بود تو جلدم حتی با یکی آشنا شدم گفت میخام بیام خواستگاری به پدر مادرم گفتم که بریم تحقیق پدرم فهمید از اون به بعد هرکی اومد سخت نگرفت و گفت خوبه هرکی با هر فرهنگ و مالی😔

حتی به مادر و پدرم کمک نمیکردم ، ۶ سال از صبح تا شب فقط تو گوشی بودم😔الان که ازدواج کردم هم همینم بازم مدام تو گوشیم معتادش شدم گوشی منو بدبخت کرد چی کنم

کمکم کنید😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دیشب نی نی سایت رو عضو شدم اگه ببینم داره وقتمو نابود میکنم‌ به پاش کللللللا گوشی‌ خاموش میکنم

هرکسم کارم داشت به خونه زنگ بزنه

تازشم من زمان بندی میکنم برای گوشی مثلا شبا نیم ساعت 

روزا حالا بیشتر

وقتمو پای چیزی دیگه میذارم

من از قسمتی که گفتی به پدرم گفتم برو تحقیق و..... تا آخر تاپیکت هیچی نفهمیدم منظورتو

با یه پسره که همشهریم بود تو تلگرام آشنا شدم گفت قصدم ازدواجه اما فعلا دوست باشیم گفتم من نمیختم بیا خاستگاری

بعد راضی شد که بیاد اما من ترسیدم گفتم نکنه شیاد باشه بیاد خونمونو یاد بگیره بیاد دزدی از پدرم خاستم بریم تحقیق پدرم گفت این پسرپایین شهریه

منم قبول کردم بعدش هرکی میومد میگفت این بهتر از اون یارو پایین شهریس که نمیدونی کیه