2777
2789
عنوان

نامزدم قهره 😏

224 بازدید | 13 پست

سلام دوستان دیشب نامزدم بهم گفت با آرایش خودتو خوشگل نکن منظورش این بود تو با آرایش میخوای خودتو خوشگل کنی منم ناراحت شدم ولی بهش نگفتم فقط سرد جوابشو دادم الان اون ناراحته و پیام نداده از صبح جالبه برام باید معذرت خواهی میکرد 😐 بنظرتون بهش پیام بدم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا دست پیش گرفته چرا😂

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
خب آخرش

راستش برام. مهم نبود همیشه میگفت خودت قشتگتری 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
وااا خیلی زیاده دلتنگش نمیشید؟ما هم عقدیم

والا همش گریه کردم ناراحتی کشیدم خودمو تو خونه حبس کردم کسی ازم نپرسه اما وقتی یکی منو نمیخواد من چرا بخوام تا عید صبر میکنم اومد اومد نیومد مجبورم دیگه فکر اساسی بکنم و به زندگی بدون اون فکر کنم ما چهار سالم دوس بودیم یه روزم قهر نبودیم جالبیش اینه