2777
2789
عنوان

فقر و بی پولی ۲ 💫🪷

360 بازدید | 20 پست

سلام دوستان من اومدم🙃

میدونم دوباره با مقاومت ذهنیتون روبه رو میشم و من از نظرات این شکلی میشم😵‍💫😵‍💫😵‍💫

اما باید برای اقلیتی که همراه یا من هستند و بازی فراوانی و شکرگزاریارو انجام میدن از این پستا بزارم تا ذهنشون اماده بشه و همچنین برای خودمم تمرینه

پس اگر متوجه نشدین یا خشمگین شدین لطفا یا بگذرین یا اگرم کامنت گزاشتین تمسخر آمیز یا توهین آمیز نباشه🙏🌹

خب بریم سر اصل مطلب

ما از تمام ادوار گذشته (بجز تمدن های قدیم لمورین ها و...) هم ثروتمند تریم و هم اگاه تر( تکرار میکنم تمدن های قدیم مثل مصر باستان و ...) از الان ما اگاه تر و مجهز تر بودند

اما ما از نسل های قدیم خودمون راحتتر و ثروتمند تریم... باتوجه به امکانات( الان در هر خانه ای تی وی هست ، هرخانواده ای حداقل یک ماشین بصورت میانگین داره، در هر خانه ای حمام و گاز و برق  و .... وجود دارد) 

پس میبینید رفاه و ثروت افزایش یافته، اما چرا رضایت از زندگی کم هست؟ علتش ناسپاسی  و عدم توجه به داشته ها هست و توجه ما مدام به نداشته ها و کمبود هاست و زمانی که توجه به کمبود هاست از آن موضوع بیشتر در زندگیمان می آید...

دوستان شما حال حاضر هرکجا بخواهید تحصیل کنید راحت فراهم است و انواع و اقسام وسیله های حمل و نقل و کافه ها و کتابخانه ها و....

حالا چرا با توجه به این همه امکانات این همه رضایت کم شده؟ علت رسانه ها و اخبار است که کاملا هدفدار ذهن ها را کنترل میکند و میخواهد افکار مسموم و بسمت کمبود و فقر برود و انسان ها از قدرت ذهن خود آگاه نباشند و در تله ذهن گرفتار شوند

دوست عزیز ما یکبار بدنیا میایم اگر در تله ذهنت نیفتی ، هزاران راه و ایده بفکرت میرسه مناسب شرایطت و امتحان میکنی و به ثروت و موفقیت میرسی🙏🌹

الان یه چیزی در وجود همه افرادی که اینو میخونن میدونن درسته اما ذهنشون میگه نه توهمه دیوونه ای قیمتارو ببین بدبختیا و ببین قسطتو ببین و اکثر افرادم که برده ذهن هستند و دوباره گول این شیطان رو میخورند🙃

دوستان هرجا در دام ذهن بیفتین منفعل و ناسپاس و طلبکار و خشمگینید هرکجا که مسلط به ذهن باشین آروم و تسلیم و امیدوار و با یه عالمه راهکار و ایده های جدید و فرصت های فوق العاده برای موفقیت 

کلا ذهن در برایر هر موضوعی مقاومت کنه(حس شما بد میشه اون لحظه) اجازه ورود اون مسئله به زندگیتونو نمیده .... مثلا یکی میگه پول راحت بدست میارم یهو شما میبینی ذهنت بهت میگه کو پول؟ پول کجا به راحتی به دست میاد؟ این یعنی مقاومت و این افکار تحت تاثیر باورا ایجاد میشن و اینه که باور ها و مقاومت ذهنی نسبت به هر موضوعی باعث میشه اون موضوع رو داخل زندگیتون راه ندین🙏🌹

شاد و موفق و سپاسگزار و ثروتمند باشین🥰😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوره صافات هر جمعه بخونین

صوتی دانلود کنین گوش بدین

۵تاسلام داره رو به قبله سلام بدین

روزیتون از جایی که فکرشو نمیکنین میرسه 

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌

سوره صافات هر جمعه بخونین صوتی دانلود کنین گوش بدین ۵تاسلام داره رو به قبله سلام بدین روزیتون از ...

درود بر شما حداقل به این موارد اعتقاد دارین

البته بنده هم اعتقاد دارم 💫

درود بر شما حداقل به این موارد اعتقاد دارین البته بنده هم اعتقاد دارم 💫

بله اعتقاد دارم

به دیگران هم توصیه میکنم 

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌

من روزیم خیلی وقته صفر شده... پیج کاریمو بستم بعد سه سال با درآمد صفر.... آیا این کارها تاثیر داره ...

بازی فراوانی رو از روز اول شروع کن

دوست عزیز باید بدونی یه شبه به اینجا نرسیدی و زمان بره اما نتیجه قطعیه

ببین در حالت عادی و نرمال هر انسانی مقدار مقدری روزی داره اینکه روزیت به صفر رسیدی تلاش در جهت منفی زیاد کردی اشکال نداره همیشه راه هست 🙏🌹