2777
2789
پدرم، برادرام، همسرم، برادرشوهرم و حتی چند مورد دیگه که در دوست و آشنا دیدم و شنیدم  قطعا نمیش ...

خوش بحالت اینهمه مرد خوب دور و برت داری شایدم خودت خوبی حس می‌کنی این مردا خوبن وگرنه منو شوهرم از راه دور هم دعوا میکنیم باهم . نزدیک هم باشیم کتک کاری داریم بابامم از بچگی زده منو کلا دل خوشی ازاین مردا ندارم متنفرم ازشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط بگین با این درد و نشنیدن گوشم چه کنم....

گوش من کیپ‌شده بود ولی نه در اثر ضربه دکتر قطره داد چند روز استفاده کردم باز شد

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
[QUOTE=327404418]تو نمیزنیش؟ بزن بزا حساب کار دستش بیاد مرتیکه عن[/QUOTEنمیتونم  چون مشتم تو مش ...

وسایلو سمتش بکوب هلش بده سرش داد بکش نشین کتک بخوررررر

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
وقتی پشتوانه نداشته باشی بعد طلاق زندگی بدار از جهنم میشع

من میدونم تو چی میکشی عزیزم خدا ما خانمارو خیلی عاجز آفریده . من شوهرم راه دور کار میکنه بعد همه خریدامو بابام میکنه همه زحمتامون گردن بابامه چون خودم نوزاد دارم نمیتونم واقعا. بعد امشب شوهرم برگشته میگه بابات بمیره انشالله می‌ره دیالیز انشالله بمیره برنگرده اونم سرچی سر موضوع خیلی بیخودی

نه هبچ خون یا ترشحی نیومده فقط کیپه و کمی درد داره

آها پس تار شنواییت فکر نکنم آسیب دیده باشه

فقط قطعا برو دکتر دکتر معاینه می کنه قطره میده کیپی گوش هاتم از بین میره دردت هم حوله داغ کن بزار زیر گوشت 

خیلی خوبه دردت خیلی آروم میشه

عزیزم نمیدونم مادرهستی یانه ولی اینو بدون مادر بین اواره شدن بچه هاش خوشبخت شدن بچه هاش یا خوشبختی خ ...

شما به اینکه مادر جلوی دختراش کتک بخوره میگی خوشبختی؟ کدوم خوشبختی؟ الان من دخترایی میشناسم که فقط با مادرشون زندگی میکنن ولی خیلی زندگی بهتری دارن و حداقل ارامش دارن

😳😳😳وای خدا الان چی میشه قراره از اون گوشت صدایی نشنویی بنظرم اون آدم یه خره نه ادم

صدا که میشنوم دکتر گفته ۱ الی ۳ ماه میکشه  ترمیم بشه....

جالبه وقتی بهش گفتم پرده گوشمو پاره کردی...میگه کر که نشدی...

چرا من زنده ام ها؟؟واقعا چرا...

دلم برای بچه هام داره تیکه میشه....