2777
2789
عنوان

گریه شبانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1765 بازدید | 140 پست
من ۱۷ من خودم فک کم به خاطر کنکور اینطوری شدم اول استرسش و دوم تنهایی و جایی نرفتن ،من کل روز تنهام ...

منم تنهام ولی نه ربطی نداره من خودم کناره گیری کردم 

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...
منم همین بودم خودمو نابود کردم پوست و مو و معده و چشم و همه چیمو دادم  ولی شروع کردم بعدش به د ...

باور کن مثل کسایی که شیمی درمانی کردن موهام می ریزه 

چشمام تاره 

همش در حال گریه ام 

هیکلم بهم ریخته 

پوستم داغون شده 

حتی تو آیینه خودمو نمیبینم 

تازه من قرار بود آرزوی بابامو برآورده کنم وضعم اینه 

انقدر شرمنده همه ام 

شرمنده خودم 

شرمنده شما 

شرمنده مامان و بابام 

من عرضه هیچ کادی رو هیچ وقت نداشتم 

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تنهام ولی نه ربطی نداره من خودم کناره گیری کردم 

من همیشه خانوادم خیلی نسبت به درس سخت گیری کردن و من از همون اول هیچ لذتی از زندگی نبردم واقعا ،اصلن مثل هم سن سالام نیستم واقعا ،ینی مسائلی که من بهشون فکر میکنم برای اونا اصن وجود نداره و دغدغشون نیست ،و من با اینکه این سالا انقد درس خوندن امسال که باید میخوندم کلا عوض شوم و نخوندم و واقعا بین آسمون و زمین گیر کردم

من همیشه خانوادم خیلی نسبت به درس سخت گیری کردن و من از همون اول هیچ لذتی از زندگی نبردم واقعا ،اصلن ...

چقدر پارسال منی 

اگه ددست نشی سال بعد میشی من 

ببین چقدر داغونم انقدر داغون که حتی تحمل نداری ۱ دقیقه به جاش باشی 

تو حداقل خودتو نجات بده من که نتونستم تو خودت یه کاری برای خودت کن

چقدر پارسال منی  اگه ددست نشی سال بعد میشی من  ببین چقدر داغونم انقدر داغون که حتی تحمل ...

من تنها فکری که اینروزا دارم مردن چون خانواده خیلی بهم اعتماد داره و تنها امیدشونم🙂دیگه دارن پیر میشن و من کاری نکردم نمیخوام بفهمن چیکار کردم با خودم فقط میخوام نباشم

تو پشت کنکوری؟

مشاورم دارم حتی  خیلی ام روش حساب باز کردم  انقدر ارزش نداشت  حتی نمیدونم الان بای ...

من هیچکس رو نداشتم مشاور دوست هیچکس  

فقط خدا پدر و مادر و اهل بیت و شهدا 

پزشکی دردسراش زیاده اگر عاشقش نیستی نیا 

من فقط پزشکی میخواستم ولی میدونمم برای خانما سخته مخصوصا اگر علاقه نداشته باشی که هیچی

این سوال از الان بخونم میشه یا نه من پاسخ نمیدم چون خودم چند سال خوندم و شاید کسایی بودن که تو چند ماه قبول شدن ولی میدونم که خدا هیچ تلاشی رو بی نتیجه نمیزاره حتی از الان بخونی هرچیزی ممکنه 

الان وقتش نیست از گنگ بودن بگی کلی زمان داری بعده این 

من همیشه حرفامو مینوشتم حرفایی که نمیشد گفت به کسی ولی خدا میدید 

دکتر کوچولو
باور کن مثل کسایی که شیمی درمانی کردن موهام می ریزه  چشمام تاره  همش در حال گریه ام  ...

قربونت برم منم همین بودم با همین دغدغه ها 

همه چیزم بهم ریخت 

میتونی بری دکتر پوست باور کن درست میشه با چند تا قرص و کرم تو چند هفته 

موهات با قرص های مکمل ریزشش کم میشه 

بدنت با ورزش درست میشه 

هنوز سنت کمه بدنت خودشو زودی ترمیم میکنه 

یه بنده خدایی میگفت مرگ پایانه چرا ناامیدی

به این فکر کن هنوز عزیزاتو از دست ندادی 

زندگی سختیاش زیاده باید قوی باشی 

من از بس گریه میکردم مامانم گفت صد سال سیاه نمیخوام قبول بشی 

بعد اینکه خوشحالیشونو دیدم اینکه هرجا میری با افتخار منو معرفی میکنن از شرمندگی هام کم شد از اینکه مدام اعصابشونو بهم میریختم با گریه هام 

تو هم سعیتو بکن پدرت خوشحالی تورو ببینه خوشحال میشه منم پدرم شاید ارزوی دیگه ای واسم داشته ولی وقتی میبینه راضیم میگه یعنی دیگه تموم شد 

باورت میشه تبلیغات تلویزیون راجب کنکور میبینیم حالمون بد میشه 

دکتر کوچولو
من تنها فکری که اینروزا دارم مردن چون خانواده خیلی بهم اعتماد داره و تنها امیدشونم🙂دیگه دارن پیر می ...

نه کنکوریم 

جرئتش رو فعلا ندارم ولی ظرفیتم تموم شه کم کم جرئتشم میاد

من هیچکس رو نداشتم مشاور دوست هیچکس   فقط خدا پدر و مادر و اهل بیت و شهدا  پزشکی در ...

سوال نبود که پرسیدم 

گفتم اگه تو حالت عادی بودم اینا رو میپرسیدم 

ولی واقعا نیستم همین الان همین دو جمله رو مینویسم گریه میکنم 

نمیدونم علاقه دارم یا ندارم واقعا نمیدونم 

قربونت برم منم همین بودم با همین دغدغه ها  همه چیزم بهم ریخت  میتونی بری دکتر پوست باور ...

ممنونم از همه چی 

امیدوارم موفق باشی

تو تا الان خوندی ؟

در کل صفر نیستم ولی کنکور درد اصلیم نیست