2777
2789
عنوان

گریه شبانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1765 بازدید | 140 پست
فکر میکردم به هدفمم برسم حالم خوب میشه  تا دکترم گفت تو حتی اگه به یه جایی برسی باز یه چیز دیگ ...

چند سالته؟

ببین حال خوب رسیدن به چیزیکه میخوای موقتیه

هدفت کنکورت باشه فعلا بهش برس بعد برو سراغ بقیه چیزای زندگیت یکی یکی حلش کن 

من به خودم اجازه فکر کردن به چیزی غیر از کنکور نمیدادم 

مشکلم دوری از کسیه که شکنجه ام‌ داده

دکتر کوچولو

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی سخته همه چی مرسی که اومدی کمکم کرد ممنونم ازت💖

خواهش میکنم عزیزم❤

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

اینم بگم نزدیک کنکورم که بود من شبانه روزی گریه میکردم به شدت افسردگی داشتم از مردم فراری بودم چون مدام از نتیجه میخواستن بپرسن 

و خداروشکر نتیجه زحماتمو که دیدم سرمو بالا گرفتم 

تلاشتو بکن حتی با حال بدت حتی با گریه های شبانه 

دکتر کوچولو
من یه مدت واقعا دیگه حالم خیلی بد میشد اصن خوابم نداشتم بعد مدیتیشن انجام دادم و پادکست گوش دادم بهت ...

من الان اینجوری نیستم تقریبا ۳ ساله همینم قبلا فکر میکردم دوره نوجونیه ولی خب اطراف رو که دیدم متوجه شدم هیچ نوجوونی مثل من نیست 

یه نوع افسردگی موقت که حتی گریه اشم نباشه یه جوریه که انگار تو نسبت به همه چی بی حسی 

یه جوری ضربه خوردم که انگار هیجی نمیتونه جمعمم کنه 

یه بار میگم بیا همه چی رو کم کم درست کنیم ولی خب میگم از چی شروع کنم؟ 

چجوری درستش کنم؟

اصلا وقت میکنم؟

چرا چیزی که برای دیگران جزئی از زندگیشونه من باید دنبال دوییدن و به دست آوردنش باشم 

کلا گند زدم به زندگیم 

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...
چند سالته؟ ببین حال خوب رسیدن به چیزیکه میخوای موقتیه هدفت کنکورت باشه فعلا بهش برس بعد برو سراغ ب ...

۱۸ 

حتی چیز خاصیم نمیخوام 

اگه کنکورم خواستم به خاطر اینکه دهن پر کن بود خواستمش پس فزدا بابام و مامانم نگن مفت خور بود فقط برای همین 

کاشکی اصلا تو مسیرش قرار نمی گرفتم

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...
اینم بگم نزدیک کنکورم که بود من شبانه روزی گریه میکردم به شدت افسردگی داشتم از مردم فراری بودم چون م ...

برای کنکور گریه نمیکنم 

حس میکنم من قبل از اینکه مثلا بخوام دکتر باشم باید ثابت کنم به خودم که دخترم 

هیچیم شبیه اشون نیست 

نه مثل اونا رفتم کلاسی 

نه به خودم رسیدم 

نه باشگاه رفتم 

کلا صفر صفر 

یه روح ۸۰ ساله ام انگارحتی بدنمم به یه انسان عادی و دختر ۱۸ ساله شباهتی نداره 

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️میتونم بپرسم چند سالت؟

۱۸

۱۸  حتی چیز خاصیم نمیخوام  اگه کنکورم خواستم به خاطر اینکه دهن پر کن بود خواستمش پس فزدا ...

خب پس دیگه 

من غیر از یه چیز خاص نمیخواستم یعنی اگر نمیشد پشت کنکور میموندم دلیل افسردگیمم همین بود چون سه سال زحمت کشیدم یا چهار سال 

کنکور همینه کلا چیز کوفتیه

دکتر کوچولو
اره دقیقا همین تو چند سالته؟

۱۸

برای کنکور گریه نمیکنم  حس میکنم من قبل از اینکه مثلا بخوام دکتر باشم باید ثابت کنم به خودم که ...

منم همین بودم خودمو نابود کردم پوست و مو و معده و چشم و همه چیمو دادم 

ولی شروع کردم بعدش به درست کردن خودم نگران نباش هنوز سنی نداری میتونی همه این کارارو بکنی تا چند ماه دیگه

دکتر کوچولو
خب پس دیگه  من غیر از یه چیز خاص نمیخواستم یعنی اگر نمیشد پشت کنکور میموندم دلیل افسردگیمم همی ...

مشاورم دارم حتی 

خیلی ام روش حساب باز کردم 

انقدر ارزش نداشت 

حتی نمیدونم الان باید چی بگم 

مثل کنکوریا بپرسم ازت که الان شروع کنم میتونم پزشکی قبول شم؟

یا نه فکر کنم اگه پزشکی قبول شم شانس بهم رو میکنه ؟

انقدر نسبت به خودم و شخصیت و بدنم گنگم