اره حالا ما شهرمون کوچیکه ی قالیشویی هس منم تابستون دادم سرشون خلوت بود واقعا تمیز شد
اتفاقا خوب موقع داده بودی
من الان چند ماهه امروز فردا کردم شد شب عید
شایدم بعد عید بدم نمیدونم
فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
اره وقتی سرشون خلوت باشه تمیز میشورن بنظرم بزار بعد عید تا خوب تمیز بشورن انشالله نی نی ...
اره مگه اینکه همین کارو کنم
یه دو ماه دیگه هم کثیفی شو تحمل کنم 😅😅😅
فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40