2777
2789

من یازدهم تجربی ام

میخواستم بدونم امتحانای شبه نهایی که برگزار میشن به صورت استانی

که پارسال هم بود

تا چه حد سوالاتش شبیه به سوالای نهایی خرداد بود؟

اگه شبه نهایی های استان های مختلف رو دانلود کنم بخونم به عنوان نمونه سوال خوبه همینا؟

چون واقعا امسال تا آخر اردیبهشت مدرسه ام و تو هفته هم که ۵ روز مدرسه از ۷ صبح تا ۲ بعد ازظهر 

حقیقت نمیتونم خیلی تست بزنم

اگه تست نزنم امسال،نهایی رو بد میدم؟منظورم اینه تا چه حد تست زدن کمک میکنه بهش

آخه تست ها هم واقعا زیادن و اگه بخوای خوب یادشون بگیری باید یه کتاب رو دو دور بزنی

که این کار واسه من اونم تو پایه یازدهم غیر ممکنه و کلا کم تست میزنم

شبه نهایی چیه؟

ببین من انسانی بود امتحان نهایی های سالهای قبل خیلی شبیع نهایی خودمون بود

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره شبیه بود ولی اگه کتاب رو خوب بفهمی و خوب کار کنی باعث میشه نمره بالایی بگیری ، تست نیاز نیست کار کنی البته اگه کار کرده باشی تا الان خب دستت راه افتاده ولی کلا کتاب رو خوب بخون.  واسه همه درسا و اینکه حتما حتما اگه مشکل پایه داری از سالهای قبل تو هر درسی برطرفش کن حتی زیست

امتحان نهایی از کتابه. خوندن نمونه سوال‌ها کمک می‌کنه چون می‌تونی با مدل سوال‌ها آشنا بشی. هر چقدر تسلطت روی درس‌ها بیشتر باشه بهتره، ولی امتحان تشریحی با تست متفاوته و باید تشریحی نوشتن رو هم بلد باشی. در کل از امتحان‌های نهایی برای خودت غول نساز؛ فقط کافیه کتاب رو خوب و دقیق بخونی. 

امتحان نهایی از کتابه. خوندن نمونه سوال‌ها کمک می‌کنه چون می‌تونی با مدل سوال‌ها آشنا بشی. هر چقدر ت ...

ممنونم

الان با شرایط تاثیر قطعی معدل نهایی 

معلم ها آنقدر استرس میدن یه ابر غول میشه

آره شبیه بود ولی اگه کتاب رو خوب بفهمی و خوب کار کنی باعث میشه نمره بالایی بگیری ، تست نیاز نیست کار ...

مرسی

میشه بگید کدوم استان هستین

میخوام شبه نهایی هاشو بخونم😁😅

من حقیقتا با ویدیو که میدیدم تونستم سوالات حل کنم وگرنه معلم های مدرسه که هیچ

من مدرسه نمونه هستم که خب معلما لااقل یکم بهتر از مدرسه عادی هستن

اما خب لازم آنقدر میترسوننمون و امتحاناشون سخته،خصوصا دبیران ریاضی فیزیکمون

که میگم  اگه نهایی هم این باشه گند میزنم

شبه نهایی چیه؟ ببین من انسانی بود امتحان نهایی های سالهای قبل خیلی شبیع نهایی خودمون بود

یه سری امتحان مستمر که تو اردیبهشت میگیرن 

که مثلا برای نهایی خرداد آماده شی

شبه نهایی چیه؟ ببین من انسانی بود امتحان نهایی های سالهای قبل خیلی شبیع نهایی خودمون بود

۴۰۲ بودین؟

عجیبه این حرفتون

آخه اکثرا میگن تیپ سوالات ۴۰۲ خیلی متفاوت بود با سال های قبل 

۴۰۲ بودین؟ عجیبه این حرفتون آخه اکثرا میگن تیپ سوالات ۴۰۲ خیلی متفاوت بود با سال های قبل 

میگم که انسانی بودم شاید واسه تجربی ها سخت بود 

بچه هاز ما۱۰تا نمونه سوال نهایی ها رو حل میکردن میرفتن سر جلسه پاس میشدن

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
یه سری امتحان مستمر که تو اردیبهشت میگیرن  که مثلا برای نهایی خرداد آماده شی

نه امتحانی که خود معلم میگیره زمین تا اسمون با نهایی فرق داره