«لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ» نترس و غمگین نباش، ما تورا نجات می دهیم!🌱(۱۴٠۳/۲/۳) خدایا من با تک تک سلول هام بهت توکل کردم و امید دارم ب درست شدن اوضام...🥺 / +پس زخم هایمان چه؟؟ _نور از محل آن ها وارد می شود...🌱 / در حال درمان افسردگی...❤️🩹
هیییی_زندگی سابق 😑🌌(✿ ♡‿♡)دوتا کاربریم پرید بخاطر یه آدم بی شخصیت دروغ گو...ایشالا تریلی از روت رد بشه مارمولک ۲ پا.پیدات هم کنم...(رفیقام بهم درخواست دوستی بدین)🥰.فقط یدونه ی از اسم کاربریم کم شد.پروف جدیده قاتی نکنین😁.زیاد کره کره میکنم از بچگی قراره کلیه هامو بفروشم برم کره با دوستام 😂(به دلیل علاقه شخصی مثل تویی که مثلا دوست داری بری آمریکاو ترکیه و..(برا اونایی که چرت میگن)شما هم خواستین بگین اسمتونو بنویسم با هم بریم تا الان ۹۶نفر تو سایت گفتن 😂😁 فیلم و سریال کره ای تو اون یکی شعبه دوم میباشد (هیییی_زندگی_۲)که نی نی یار تعلیقش کرد🤣💔ناشناسhttps://abzarek.ir/service-p/msg/1978864 حالت خوب نیست بهم بگو من شنونده و دراک خوبیم بهت کمک میکنم دوستی نداری و تنهایی بازم من هستم 🙂❤️رفیق پایه برا تگ کردن تو تاپیای باحال و خفن به جون تو😎😂 درخواست دوستی ارمیا رو بدون سوال قبول میکنم😌🥺💜خیلی سریع با همه صمیمی میشم تو فقط سلام کن 😂🥹عاشققق مو فرفریااااا🥺🥰❤️عاشق دعوام ...میبینم که مدرکو از دل زمین پیدا کردین تونستین تعلیقم کنین 🥹💔 همون دختریم که با این سن هنوز از دیوار صاف میره بالا😂✌️ #ولی صدای حامیم🍃تایپ شخصیتیم هم ENTP(。♡‿♡。)دیگه رسیدی به آخر امضام به اندازه کافی توضیح دادم برات بیا موز بردار برو.😂🍌🤍 تو شناسنامم هم همچین اطلاعات ارزشمندی نیست 😂
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
هی زندگی 😐💔 به کجا چنین شتابان بزنین تو دهنش بچه این کارا چیه
اگ واقعا کشت چ کنم چ خاکی تو سرم کنم😭😭
«لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ» نترس و غمگین نباش، ما تورا نجات می دهیم!🌱(۱۴٠۳/۲/۳) خدایا من با تک تک سلول هام بهت توکل کردم و امید دارم ب درست شدن اوضام...🥺 / +پس زخم هایمان چه؟؟ _نور از محل آن ها وارد می شود...🌱 / در حال درمان افسردگی...❤️🩹
اسی بدون ماشین هم بگیری آخرش با همون ماشین داری جونشو به خطر میندازی
بچه های اینطوری عاقبت خوبی ندارن
هیییی_زندگی سابق 😑🌌(✿ ♡‿♡)دوتا کاربریم پرید بخاطر یه آدم بی شخصیت دروغ گو...ایشالا تریلی از روت رد بشه مارمولک ۲ پا.پیدات هم کنم...(رفیقام بهم درخواست دوستی بدین)🥰.فقط یدونه ی از اسم کاربریم کم شد.پروف جدیده قاتی نکنین😁.زیاد کره کره میکنم از بچگی قراره کلیه هامو بفروشم برم کره با دوستام 😂(به دلیل علاقه شخصی مثل تویی که مثلا دوست داری بری آمریکاو ترکیه و..(برا اونایی که چرت میگن)شما هم خواستین بگین اسمتونو بنویسم با هم بریم تا الان ۹۶نفر تو سایت گفتن 😂😁 فیلم و سریال کره ای تو اون یکی شعبه دوم میباشد (هیییی_زندگی_۲)که نی نی یار تعلیقش کرد🤣💔ناشناسhttps://abzarek.ir/service-p/msg/1978864 حالت خوب نیست بهم بگو من شنونده و دراک خوبیم بهت کمک میکنم دوستی نداری و تنهایی بازم من هستم 🙂❤️رفیق پایه برا تگ کردن تو تاپیای باحال و خفن به جون تو😎😂 درخواست دوستی ارمیا رو بدون سوال قبول میکنم😌🥺💜خیلی سریع با همه صمیمی میشم تو فقط سلام کن 😂🥹عاشققق مو فرفریااااا🥺🥰❤️عاشق دعوام ...میبینم که مدرکو از دل زمین پیدا کردین تونستین تعلیقم کنین 🥹💔 همون دختریم که با این سن هنوز از دیوار صاف میره بالا😂✌️ #ولی صدای حامیم🍃تایپ شخصیتیم هم ENTP(。♡‿♡。)دیگه رسیدی به آخر امضام به اندازه کافی توضیح دادم برات بیا موز بردار برو.😂🍌🤍 تو شناسنامم هم همچین اطلاعات ارزشمندی نیست 😂
وا چه پر رو هست یعنی چی که طلاهات بده ماشین بخرم.....آخه این خیلی خواسته بزرگ و نامعقولی هست یعنی هی ...
ن باید دارو مصرف کنه ولی نمیاد بریم دکتر
بزور هم بردن بستریش کردن سه روز موند بعدم داروهاشو قط کرد
بذار بکشه این چه کاراییه اسی بدون ماشین هم بگیری آخرش با همون ماشین داری جونشو به خطر مینداز ...
اره میدونم در هر صورته خودکشیه😭
گیرم طلاهاتو فروختی و ماشین خرید فردا پس فردا ایراد چیز بزرگتر گرفت چی؟؟؟بعدم یه آتو دستش میدید هر چیزی خواست و باهاش مخالفت شد دست ب خودکشی میزنه ،مشکلو باید از پایه درست کرد ببریدش پیش مشاوری چیزی،شوهرتم حق داره هرکس دیگه ایم بود همین حرفو میزد
میشه برا شفام یه صلوات بفرستی ؟؟ان شا ءالله ک حاجتروا شی به امید خدا
ن باید دارو مصرف کنه ولی نمیاد بریم دکتر بزور هم بردن بستریش کردن سه روز موند بعدم داروهاشو قط کرد
مگه دست خودشه که داروهاش رو قطع کنه ؟ چون سابقه خودکشی داره باید بستری بشه ، اونجا هم بزور داروها رو میریزن تو حلقشون دلبخواهی نیست که بخوان یا نخوان .
به بابا و مامانت بگو به جای ماشین خریدن ، ببرن بستری کنن داداشت رو ، درمان بشه
وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم