2777
2789
عنوان

مامانم....

106 بازدید | 4 پست

دوستان من کلاس هشتمم و کلا اهل آرایش و اینا نیستم یا مثلا به قول گفتنی از این بچه های دارک و شاخ نیستم که مدام با دوست پسراشون میرن بیرون 

اقا مامانم برام یه بالم لب گرفت فروشنده گفت رنگ نمیده اومدم خونه زدم دیدم یه صورتی خیلی ملایمی داره بعد من لبام خودشون صورتیه بالم معمولیم میزنم رنگش به چشم میاد 

بعد من لبامم خیلی خشکه میزنه باید حتما تند تند بزنم 

الانم زدم بودمش یکمم روش دست کشیدم که صورتی بودنش خیلی تو ذوق نزنه 

مامانم الان اومده تو اتاق میگه لبات و چی زدی چرا قرمزه بهش گفتم میگه دیگه نباید از اون بزنی 

یعنی من موندم یه بالم لب کوچیکم نمیزاره بزنم یا مثلا اونروز به ابجی بزرگم گفتم بهش بگه میشه یکم گلیتر بزنم رو گونم برگشته گفته نه پررو میشه 

چند وقت پیش عروسی داییم بود حتی نذاشت یکم لیپ گلاس بزنم من کلا خودمم دربند ارایش و اینا نیست چون پوستم و خراب میکنه ولی دیگه یا بالب کوچیک دیگه فکر نکنم به جایی بربخوره

شاید نگرانه که یواش یواش فکرتون درگیر این جورچیزها بشه 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخی مامانا همیشه همین طورین کم کم شروع کن ب آرایش کردن

میدونی میگم کلا دربندش نیستم مثلا بچه کلاس هشتمیبا کلی پشم و پیل روی شقیقه و اینا ارایش چی بکنم انقدر زشت نیشخ🤣

ولی دیگه بالم لب اخهههه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز