2777
2789
عنوان

خسته شدم خدیا از این قوم شوهر

457 بازدید | 3 پست

میخاییم عروسی بگیریم

ما نظرمون این بود نگیریم کلا!

حالا اینا زورمون کردن بگیرید ولی با محدودیت خودشون کرواات نبنده داماد چادر بپوش اهنگ نیاشه تو مراسم

اینارو مادرشوهرم گفته

حالا ما زور کردیم گفتیم اونی ک میخاییم 

شوهرم پول دستشون داره 

باید التماس کنم پول بدن کارامو پیش ببرم دوستان خسته شدم بگید چیکار کنم

به شوهرم گفتم برو پول قرض کن اونم نمیره من موندم با نداری عروسیمم نزدیکه خدایا بگید چیکار کنم

خب اگ نظرتون اینه ک نگیرید،چرا کسی می‌تونه اجبارتون کنه؟شما خودتون دوتا الان ی خانواده این دیگ  نظرات خودتونو دارید

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم امشب حس تو رو دارم.یه چوب میخواستن لا چرخمون بذارن که به اذن خدا رفت به ماتحتشون😂😂😂

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰