2777
2789
عنوان

گربه ها مردند

120 بازدید | 13 پست

دوتا بچه گربه تو حیاطمون میومدن بهشون غذا میدادم یه تشک هم انداخته بودم زیر پله ها که اونجا گرمه اونجا بمونند آخه هوا سرده یکم

کلا دو روز بود بازی نمیکردند بی حال بودند امروز جفتشونم مردند خیلی ناراحتم

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤

کاربر پسر! نه درخواست دوستی میدم نه بدین . نه تو کاری که جام نباشه دخالت میکنم نه گیر بدین به وجودم تو سایت . به اسم کاربری هم گیر ندین ده ناموسا نمی‌دونم چی بگم بهتون بذارین این یکی بمونه گاهی بیام درد و دل کنم با خودم  •عشق زندگی ام دلش میخواد بمیره • (خط اول ،کتاب به امید دل بستم)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم چرا گربه ها اینطورن

شاید مریض بودن

کلا بچه گربه هایی که تو فصل سرما بدنیا میان

خیلی عمر نمیکنن چی بشه زنده بمونن

ولی اولین گرما رو که ببینن دیگه زنده میمونن

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .

من یه بچه گربه اومد تو حیاطمون

با بدبختی بیرونش کردم😐😑

ادم بدیم یعنی؟

خب بخدا میترسم خیلی

عذاب وجدان گرفتم

نکنه رفت مرد؟

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

نمیدونم شاید مریض شدند من یکمم از گربه میترسم گاهی وقتی  دنبالم میکردند جیغ میکشیدم الان عذاب وجدان دارم میگم کاش بهشون جیغ نمیزدم

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤
من یه بچه گربه اومد تو حیاطمون با بدبختی بیرونش کردم😐😑 ادم بدیم یعنی؟ خب بخدا میترسم خیلی ...

خوب کردی من الان عذاب وجدان دارم اگه بیماری مسری داشته باشند که مشترک با انسان باشه بابت خانواده ام نگرانم

تبریک بابت قلب مهربونت تو هر کار میتونستی انجام دادی ناراحت نباش ❤️

🥺😭❤