2777
2789
عنوان

تولدم مبارک❤️📸🥰

1793 بازدید | 27 پست

آغازی نو برای خودم آرزو میکنم .زندگی کنم دور از هر دلیلی که آرامش را از من دریغ کند .و تنها برای عشق و مهربانی بزرگ و بزرگ‌تر شوم .

یک سال دیگه گذشت ،من هم یک سال بزرگ‌تر شدم چیزی به یاد نمی آورم جز اینکه اینجا زمین است و من به دنیا آمدم و به رسم عادت ،تولدت مبارک من عزیزم .❤️🌹🌸

برای باور گُل دادن جوانه زدن کافیست❤🌱

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیز دلم تولدت مبارک 😍❤

امیدوارم ورق جدیدی که از زندگیت آغاز میشه برآورده شدن آرزوهات توش نوشته شه🤗❤🌱🌈

امروز تولد نامزد منم بود

هفتمین تولدش که کنار هم بودیم 🥹

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

تولدت مبارک عزیزم⁦❤️⁩😍🎂

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

عزیز دلم تولدت مبارک 😍❤ امیدوارم ورق جدیدی که از زندگیت آغاز میشه برآورده شدن آرزوهات توش نوشته شه ...

خیلی  ازت ممنونم عزیز دلم ❤️🌹😍همسر من هم بهمنیه مردای بهمنی خیلی خوبن معصومه جان ❤️تولدشون مبارک🌹

برای باور گُل دادن جوانه زدن کافیست❤🌱

چه کیک نازیییی 

تولدت مبارک گلم

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

تولدت مبارک عزیزم انشالله آرزوهات بشه داشته هات💙😍😍

تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن فعلی۵7/5۰۰ وزن هدف ۵۷ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏خدایا شکرت بخاطر پرنسس کوچولوم😍🙏🏻 روز اخر بارداریم به ۸۲ رسیده بودم هاا اما بازم شدم فنچ😎