drsansa مدیر عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 5917 عنوان بچها🥲 | مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 25 پست کراشم اتفاقی دیدم بیرون بهم شماره داد بعد مدتها سیوکردم تو گوشیم اومدم خونه دیدم ذخیره نشده دیگه نمیبینمشم شمارمم نداره 🥺 فارغ التحصیل هاگوارتز 1402/11/17 | 17:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نورتیام عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 2133 رفت با ماشین بود پشت سرش نشستم رو زمینم نتونستم سرپا وایسم دیگه هندیش نکن تو رو خدا 😂 نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی
drsansa مدیر استارتر عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 5917 خب شاید زنگ زدی تو تماسهاته یا شاید به اسم دیگه ای سیو کردی نه زنگ نزدم کل گوشیم زیر رو کردم🥲 فارغ التحصیل هاگوارتز
shahrivar83 عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13563 فونت گوشیم انگلیسیه من فارسی زدم اره متوجه نشدی میتونی بری محلش؟ ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
drsansa مدیر استارتر عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 5917 دیگه هندیش نکن تو رو خدا 😂 بخدا دروغ نمیگم هرچی دست تکون دادم ندید رفت فارغ التحصیل هاگوارتز
drsansa مدیر استارتر عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 5917 اره متوجه نشدی میتونی بری محلش؟ اتفاقی همو دیدیم کنار یه اموزشگاه حالا فردا میخام سر ظهر دوباره برم ببینم میاد یا گذری بوده فارغ التحصیل هاگوارتز
shahrivar83 عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13563 اتفاقی همو دیدیم کنار یه اموزشگاه حالا فردا میخام سر ظهر دوباره برم ببینم میاد یا گذری ب ... اره پیداش میکنی منو تگ کن اگر پیداش کردی برات خوشحال میشم😘 ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
drsansa مدیر استارتر عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 5917 اره پیداش میکنی منو تگ کن اگر پیداش کردی برات خوشحال میشم😘 ایشالا فردا اینموقع خبرت میکنم🥺 فارغ التحصیل هاگوارتز
masiilam98 عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 1080 تو اینستا پیداش کن چطور میشناسیش ولی نمیتونب شمارشو گیر بیاری سگ تو شانست خندم گرفت🤣🤣🤣🤣من باشم تا امشب شهرو زیرورو میکنم شمارشو پیدا میکنم نکنه پشیمون بشه🤣🤣🤣 بدای بچه دار شدنمصلوات بفرستید لطفا
drsansa مدیر استارتر عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 5917 تو اینستا پیداش کن چطور میشناسیش ولی نمیتونب شمارشو گیر بیاری سگ تو شانست خندم گرفت🤣🤣🤣🤣من باشم ت ... هیچجا پیداش نکردم الان منتظره😭 فارغ التحصیل هاگوارتز
shahrivar83 عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13563 ایشالا فردا اینموقع خبرت میکنم🥺 😍😍😍تلاش کن میتونی پیداش کنی ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•