2777
2789
عنوان

خواستگاری

149 بازدید | 13 پست

من ۳ ماهه با همکارم رابطه دارم از اولم قصدمون ازدواج بوده 

همیشه حرفشو میزنه و میگه بریم سر خونه زندگیمون و خیلی دوسم داره(بهم ثابت شده)

اما میگه خیلی پول میخواد ک بیام عقد کنیم انگار می‌ترسه 

من بهش میگم خب بیا حداقل نشون کنیم و عقد ساده ولی قبول نمیکنه همش میگه خیلی پول میخواد 

از اونورم من بهش تا عید وقت داده بودم ک بیاد 

حالا ب نظرتون چیکار کنیم استرس دارم 

این ک اینجوری میگه پول ندارم چی میشه

من دوس دارم زودتر عقد کنیم چون همکارا پشت سرمون حرف میزنن و مامانمم در جریانه و گیر میده

چی بگم بهش؟خیلی غصه و استرس دارم 

:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب با یکی برید تو رابطه که حداقل بدونید پول یه نشون و عقد ساده رو داره

دیگه زیاد زیاد میخواد بشه ۵۰ تومن دیگه

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

یا داره بهانه میاره که نگیره 

یا که واقعا پول نداره خب پولم نداشته باشه نیخواد چجور یه زندگی رو بچرخونه 

تکلیفتو یسره کن من‌خودم‌به همسرم گفتم دیگه نمیتونم هی خواستگارامو رد کنم اگه قصدت جدیه تا فلان تاریخ بیا جلو 

توام بگو دیگه شل نگیر 

خب گفتنش راحته ۵۰ کم نیس

۵۰ تومن الان پول عمل دماغه دیگه زیادم نیست

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
حقوقش چقدره؟  یعنی نمیتونه با کمک خانواده ی نشون بگیره و عقد مختصر ؟

کمال گراس دوس داره جشن بگیریم و همه کارا رو انجام بدیم 

وگرنه ساده شو می‌تونه 

حقوقش خیلی کمه ۱۰ تومن

:)

بعدم مهمونی بعد عقد با خانواده دختر اون خرجی نداره پول یه ارایشگاه و سرویس طلا و حلقه میخواد بده که اینارو همه دارن و باید جمع میکرد تو اون مدتی که باهم بودید چون میدونسته بالاخره باید بیاد جاو 

اونوقت خانواده هم کمک میکنن دیگه 

قبول نمیکنه از اونور دوس داره مراسم بگیره از اینور پول نداره  چجوری راضیش کنم

بگو من اینجور ادامه نمیدم مامانم قبول نمیکنه خاستگار دارم

چندسالتونع؟

برام هیچ حسی شبیه تو نیست