2777
2789
عنوان

افزایش وزن

97 بازدید | 13 پست

سلام دوستان عصرتون بخیر

من غذا زیاد میخورما ولی چاق نمیشم نه سینه درست حسابی دارم نه بدن رو فرمی نه باسن اوکیی قدمم بلنده بد دیده میشه  کسی راهکاری نداره؟

و چشمانش آغاز داستان بودند.❤️A❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از کجا فهمیدی غذا زیاد میخوری؟کالری شماری میکنی؟

مثلا برا ناهار مادرم نصف بشقاب میخوره ولی بازم چاق میشه من یه بشقاب کامل میخورم  ولی چاق نمیشم

مثلا برا ناهار مادرم نصف بشقاب میخوره ولی بازم چاق میشه من یه بشقاب کامل میخورم  ولی چاق نمیشم

ربطی ب اون ندارع خودتو با بقیه مقایسه نکن.یه کالری شمار نصب کن هرچی میخوری توش بزن ببین کالری ای ک دریافت میکنی و کالری ک باید دریافت کنی مث همه یا نه 

یک تازه عروس بی تجربه ولی شاد و خوشحال  (متاهل و متعهد)    درخواست ندین قبول نمیکنم/  دعا کنید زودتر خانه دار شیم😭

ربطی ب اون ندارع خودتو با بقیه مقایسه نکن.یه کالری شمار نصب کن هرچی میخوری توش بزن ببین کالری ای ک د ...

حله مامان میگه به خاطر استرس کنکوره که آب میشی حرفش درسته ب نظرتون؟

حله مامان میگه به خاطر استرس کنکوره که آب میشی حرفش درسته ب نظرتون؟

شاید......

یک تازه عروس بی تجربه ولی شاد و خوشحال  (متاهل و متعهد)    درخواست ندین قبول نمیکنم/  دعا کنید زودتر خانه دار شیم😭