2777
2789
عنوان

چجوری پیداش کنم

121 بازدید | 19 پست

سلام ب همه

خلاصه بگم اتفاقی کامنت یه نفرو تو تلگرام دیدم ازش خوشم اومد زیااااااد .... اما نه میشناسمش نه از نزدیک دیدمش نه هیچی...اونم همینطور

اینم بگم خودم تا حالا رابطه ای با جنس مخالف نداشتم اون آقا هم خیلی بچه مثبت بنظر میاد ... ینی بعیده پیام بدم واکنش نشون بده، تنها دسترسی ک بهش دارم پیج اینستا و تلگرامشه ... همین، البته خوشبختانه همشهری مونه. حالا اگه راهکاری دارین ک بتونم طرفو جذب کنم ک منجر به ازدواج بشه راهنمایی کنید لطفاً 🤗🤭🙊🙈

سسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس

نوموخام صداته بشنومممم  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فقط با یه کامنت؟😐 بارالها به درگاه تو پناه می آورم 

نه کامنتو ک دیدم سرچش کردم کلا دیدم تو مایه هاییه ک من میپسندم حالا تا بشناسمش کار داره ک

شاید اصلا اشتباه کرده باشم

فعلا میخوام ببینم چجوری دسترسی پیدا کنم

نه کامنتو ک دیدم سرچش کردم کلا دیدم تو مایه هاییه ک من میپسندم حالا تا بشناسمش کار داره ک شاید اصلا ...

به نظرم اینکارو نکن🥲 چطوری میخوای بهش بگی دوست داری بیشتر باهاش آشنا بشی؟ خودت رو کوچیک میکنی فقط 

به نظرم اینکارو نکن🥲 چطوری میخوای بهش بگی دوست داری بیشتر باهاش آشنا بشی؟ خودت رو کوچیک میکنی فقط&n ...

خب همین ک نمیخوام خودم کاری کنم ذهنمو درگیر کرده دیگه

موندم چیکار کنم