2777
2789
عنوان

ازش جدا شدم

110 بازدید | 13 پست

۷ ماهه باهم هستیم اخیرا تو گپ مختلطی ادم کرد بم گفت حق نداری تو گپ بگی ک من رلتم اکه هم با دختری چت کنم پیله نکن.مدام با دخترا بگو بخند دارع خیلی سبکه بش گفتم نکن گفت دیگه دوست ندارم همه چی تموم شده بعد من و از گروه ریمو کرد فرداش دوسش ادم کرد 

.تا دیروز با التماس سعی میکرد مخم و بزنه الان بم میگه دوست ندارم دیگه بدرد هم نمیخوریم...

اولش خیلی گریه کردم بعدش بش گفتم وک برو

دلم خونه دوس دارم ازش انتقام بگیرم نمیدونم چکار کنم

۳۱ سالشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهترین انتقام اینه شاد باشی و نبودنش انگار اصن برات مهم نیس اینطوری قشنگ میسووووزه

چند سالته 

چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️ این حجم از غم حق ما نیست. من معترضم به جوانی که نکردم🙃‏ما مرده ایم، با گلوله های بیشماری که در تنهای دیگری خورد🖤دارای اخطار قرمز فقط چون بعضی ها توانایی شنیدن حرف حقیقت رو ندارند🙂

بهترین انتقام اینه شاد باشی و نبودنش انگار اصن برات مهم نیس اینطوری قشنگ میسووووزه چند سالته 

نمیدونم از گپ لف بدم یا ن

۲۵ سالمه

میخام برای ازمون استخدامی بخونم نمیتونم از بس ناراحتم

نمیدونم از گپ لف بدم یا ن ۲۵ سالمه میخام برای ازمون استخدامی بخونم نمیتونم از بس ناراحتم

کدوم ازمون اموزش؟ بیا باهم بخونیم🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️منم ذهنم درگیره از کارم استعفا دادم واسش نمیتونم بخونم

چ پروفی بزارم عکس خودم؟؟

اونو هاید کن اگ عکس خوشگل داری که با فیلتره و دلبره اره بزار مشاهده برای اون گپ و اونو هاید کن بعد با پسرا با مظلومیت کیوت حرف بزن 🥺😂و دوستشو ادد کن بنویس مرسی بابت اینکه اینقدر محترمید🥺یا همچین چیزی 

نمیدونم از گپ لف بدم یا ن ۲۵ سالمه میخام برای ازمون استخدامی بخونم نمیتونم از بس ناراحتم

نه نه فعلا لف نده تا بعد باز ی وقت پشیمون نشی

بسلامتی عزیزم درکت میکنم بازم وابسته گی پیش اومده ولی خب باید خودتو قانع کنی ک الان تمرکزت باید رو ازمون باشه 

اینطوری میتونی انتقام بگیری موفقیت و خوشحالیتو بببینه و بسوزه والبته بیخیالی

چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️ این حجم از غم حق ما نیست. من معترضم به جوانی که نکردم🙃‏ما مرده ایم، با گلوله های بیشماری که در تنهای دیگری خورد🖤دارای اخطار قرمز فقط چون بعضی ها توانایی شنیدن حرف حقیقت رو ندارند🙂