2777
2789
عنوان

خواستگاری

182 بازدید | 18 پست

بچه ها بنظرتون دوس پسری که بگیره و کلا پیله داره ازدواج کنیم ولی تو ی چیزایی خیلی عالی نیست و قبول کنم؟با توجه به اینکه میگن شوهر نیستو بگیرنیستن .من ۲۷ سالمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عالی بودن لزوما بهترین گزینه نیست

هم کفو باشید 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
چی داره ؟ چی نداره

عاشقه به شدت . ظاهر معمو. تحصیل کرده . خونواده پولدار ولی لوس و اینکه میگه ازدواج کنیم انگیزه کار بگیرم مسئولیت پیدامیکنم از مجردی خستم بی هدفم

عالی بودن لزوما بهترین گزینه نیست هم کفو باشید 

مشکل من لوسی بیش از حدشه . من شدم همه هدف و زندگیش اگه ازدواج کنیم انگیزه کار میگیرم اگه با تو باشم خوشبختم اگه نه افسرده و غمگین

مشکل من لوسی بیش از حدشه . من شدم همه هدف و زندگیش اگه ازدواج کنیم انگیزه کار میگیرم اگه با تو باشم ...

بلوغ ازدواج ندارن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
بلوغ ازدواج ندارن

مشکل همینه منم همین حس و دارم . اما تا بخوام جدی بگم مثلا چون دنبال کار نمیری من مرددم میزنه به در احساسی که تو منو نمیخوای بهونه میاری و دلمو شکستی و فاز افسردگی و عذاب وجدان بدی بهم میده همش نگرانم