بچه ها بنظرتون دوس پسری که بگیره و کلا پیله داره ازدواج کنیم ولی تو ی چیزایی خیلی عالی نیست و قبول کنم؟با توجه به اینکه میگن شوهر نیستو بگیرنیستن .من ۲۷ سالمه
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
مشکل من لوسی بیش از حدشه . من شدم همه هدف و زندگیش اگه ازدواج کنیم انگیزه کار میگیرم اگه با تو باشم ...
بلوغ ازدواج ندارن
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
مشکل همینه منم همین حس و دارم . اما تا بخوام جدی بگم مثلا چون دنبال کار نمیری من مرددم میزنه به در احساسی که تو منو نمیخوای بهونه میاری و دلمو شکستی و فاز افسردگی و عذاب وجدان بدی بهم میده همش نگرانم