2777
2789
عنوان

سرماخوردگی

202 بازدید | 26 پست

یه هفته هست سرما خوردم 

خوب نمیشم ، دکتر رفتم، دارو گیاهی خوردم ، بخور میدم، 

الان سرفم بهتر شده

ببخشید ببخشید ولی اینقدر ترشح ببینیم غلیظ هست که باید محکم فین کنم که امروز بس این کارو کردم که بتونم نفس بکشم نصف سرم و شقیقه و چشمم در گرفته

توروخدا چیکار کنم ترشح بینی ام از بین بره خسه شدم دیگه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام بهتر نشدبن عزیزم

سلام عزیزم روزتون بخیر والا کتف و شانه رو بادکش هم کردم 

ولی هنوز خلط غلیظ دارم و و یه ذره سرفه 

بادکش رو فکر کنم اوایل باید انجام میدادم

الان حدود ۸روزه درگیره این ویروسم

داروهامم دیگه آخراشه ولی هنوز خوب خوب نشدم

سلام عزیزم روزتون بخیر والا کتف و شانه رو بادکش هم کردم  ولی هنوز خلط غلیظ دارم و و یه ذره سرف ...

انشاا.. زودتر سلامتی کامل برسین اگه بلد بودین کاش زودتر اقدام میکردین الان بهبود پیدا کرده بودین . اگه امروز انداختین فردا پس فردا یکبار دیگه بندازین که کامل خوب بشین. من خودمم دو سه بار همون اول که گرفتم یک شب درمیان انداختم سه روزه خوب شدم

انشاا.. زودتر سلامتی کامل برسین اگه بلد بودین کاش زودتر اقدام میکردین الان بهبود پیدا کرده بودین . ا ...

خودم بادکش رو بلدم ولی نمی‌دونسم که برای سرما خوردگی خوبه مرسی که این اطلاعات مفید رو بهم دادین ایشالا همیشه آنتون سالم باشه