2777
2789
پسرمن بعدازچهارسال عاشقی،و۲۴سال سن داره ازخانومش جدا میشه،همه ی مشاورها میگن سنش کم بوده برای ازدواج ...

ربطی به سن نداره ها .بلوغ فکری نداشتن . منو شوهرم هردو 21 ساله بودیم اما خداروشکر زندگیمون خیلی خوبه . همسرمم عاقل بود و روز به روز عاقل ترم میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ربطی به سن نداره ها .بلوغ فکری نداشتن . منو شوهرم هردو 21 ساله بودیم اما خداروشکر زندگیمون خیلی خوبه ...

خداروشکر،عزیزم،من خودم۱۵سالم بودشوهرم۲۳سال۲۷ساله داریم باخوب وبد هم میسازیم،خداروشکر،ولی پسرم وعروسم ازهیچ نظرباهم جورنبودن،نه تحصیلات،نه فرهنگی وخانواده

از چه لحاظ عاقله؟

مگه عاقل بودن لحاظم داره . همه از اخلاق خوبش تعریف میکنن . منو تو دنیا بیشتر از همه دوس داره و زندگیمونو ترجیح میده به حرف بابا و مامانش . هیچوقت تحت تاثیر حرفای بقیه قرار نمیگیره . اگه من کاریو دوس نداشته باشم انجام نمیده . همیشه سعی و تلاش میکنه . مهربونه . چشم و دل پاکه و اهل چشم چرونی نیس . خود خود عشقه  

بازم خوبه زمان خوبی جدا شدن . نرفتن تو زندگی بخوان با یه بچه جدا بشن

اره،ولی خب واقعاسخته،اخه خیلی هم هزینه کردیم مراسم هم گرفتیم،عروسی انچنانی،که بعدیک سال برن ماه عسل وخونه خودشون،اصلا فکرنمیکردیم یک همچین اتفاقی بیفته