2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند ماه پیش گرفت ۳و خورده ای  فک کنم ۹لیتری باشه دو قلو هم هست  الان حدودای ۵شده

آره مایر هم شنیدم خوبه.میخواستم چندتا وسیله دیگه هم بخرم حتی امکان می‌خوام قیمت مناسب بخرم که همشون بخرم

آره مایر هم شنیدم خوبه.میخواستم چندتا وسیله دیگه هم بخرم حتی امکان می‌خوام قیمت مناسب بخرم که همشون ...

ولی من ترجیح میدم دونه دونه بخرم ولی خوبشو بخرم،چون آدم هر روز لوازم برقی نمیخره که

ولی من ترجیح میدم دونه دونه بخرم ولی خوابشو بخرم

گاسونیک خوبه ولی اینجا سفید پیدا نمیکنم.چون اطرافیانم اکثرا گاسونیک دارن.سیلور کرست رو الان بهم معرفی کردن قیمتش پایین تره.دوتاشونم خوب هستن.میخواستم ببینم کدوم بهتره.اسپرسو ساز و پلوپز دیجیتالی و جارو عصایی هم می‌خوام بگیرم.جنس ضعیف نمی‌خوام .ولی خب قیمتاشون هم برام مهمه زیاد گرون یا ارزون نمی‌خوام معمولی باشه

گاسونیک خوبه ولی اینجا سفید پیدا نمیکنم.چون اطرافیانم اکثرا گاسونیک دارن.سیلور کرست رو الان بهم معرف ...

برقی کوچیکارو هیچ وقت سفید نگیر زرد میشن ،پلوپز دیجیتالی هم من دارم واقعا کاربرد خاصی نداره ،گاسونیک خودم ابمیوه گیرش رو دارم تا الان که بد نبوده ولی سرخ کنش رو نمیدونم

آره مایر هم شنیدم خوبه.میخواستم چندتا وسیله دیگه هم بخرم حتی امکان می‌خوام قیمت مناسب بخرم که همشون ...

مایر مارک عالی هست آلمانی هم هست 

من دارم جهیزیه میگیرم یه خورد کن گرفته بودم از دستم افتاد شکسته بعد خواستم از همون بگیرم گفت دیگه تو بازار نیست مارک‌مایر بود 

گفت فقط یه دونه دارم اونم از قبل هست یک و نیم در صورتی که من گرفته بودم ۵۰۰

سلام عزیزم 

پیشنهاد من که خرید نسل جدید سرخ کن هست، راحت می تونی مرغ درسته رو مغز پخت کنی داخلش و گریل پایینم داره که سرخ کنای معمولی ندارن، سرخ کن کومتای نسل جدید سرخ کن بدون روغنه که کلی ویژگی و برتری نسبت به معمولیا داره، ببین ما سرخ کن معمولیم داریم ولی پیشنهاد خود من سرخ کن کومتای. فروشگاه نظری فروش حضوریم داره.

با سلام دوستای گلم، خوشحال میشم اگه سوالی در مورد لوازم خونگی دارید رو بپرسید و من پاسخگو باشم.