2777
2789
عنوان

کمک.کمک.کمک

288 بازدید | 34 پست

سلام خانوما.من میخوام واسه اولین بار اقدام به بارداری کنم.و کسی هم اطرافم نیست برای راهنمایی...واسه دو مورد تاپیک زدم:۱.اینکه با توجه به تجربیاتتون اگه کاری هست که باید قبل از بارداری بکنم قرصی .ویتامینی بهم بگید لطفا.

و دوم اینکه دنبال دکتر زنان و زایمان خوبم توی تهران ک از ازمایشات قبل از بارداری تا خوده زایمانو تحت نظر خودش باشم....یه دکتر خوب و باحوصله میخوام.

ممنونم از اینکه کمکم میکنید😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولا که تحت نظر متخصص زنان ازمایش قبل بارداری باید بدی  

بعدم دکتر فوق العاده خوب دکتر مشفقی فلوشیپ نازایی و فوق تخصص زنان هستن 

نی نی یار عزیز کاربری قبلی منو خودت حذف کن عزیزم چجوری بهت پیام بدم آخه نمیدونم😔@نی-نی-یار-پنج
اولا که تحت نظر متخصص زنان ازمایش قبل بارداری باید بدی   بعدم دکتر فوق العاده خوب دکتر مشفق ...

بله عزیزم منم میخوام دکتر خوب برم ک اول ازمایشات و سونو شکم بدم بعد تا اخر تحت نظر باشم.

ممنونم واسه معرفی دکتر😘

اولا که تحت نظر متخصص زنان ازمایش قبل بارداری باید بدی   بعدم دکتر فوق العاده خوب دکتر مشفق ...

توی گوگلم بزنی ادرس و ش تلفنش میاد

نی نی یار عزیز کاربری قبلی منو خودت حذف کن عزیزم چجوری بهت پیام بدم آخه نمیدونم😔@نی-نی-یار-پنج