2777
2789
عنوان

بد دهن بودن

276 بازدید | 32 پست

با مادر بد دهن چجور رفتار کنیم؟؟

همش میگه تو قیافه زشته شبیه شوکی

بدرد نخوری ترشیده میمونی  کج و کوله ای

درحالی ک همه ازم تعریف میکنن از همه لحاظ میگن عالیم 

تازه ۲۲ سالمه

وقتی اینجور بهم میگه میخوام خودکشی کنم 

اعتماد ب نفسم میاره پایین شک میکنم به خودم 

صبور☃️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نههه گوش نکن اون اتفاقااا از حسودیش میگه ک همه تعریف میکنن داره اونجوری میگههه ک زیاد جو گیر نشی مثلااا بعد جلوش شاخ بشی... زیاد ب دل نگییییر ... مادر حسود است دیییگر

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

منم همین مشکلو دارم. مادرم همیشه درحال دعوا و فحش دادنه  اونم بدترین و رکیک ترین الفاظ. خودم دیگه اخلاق و عادتشو می‌دونم پس هرچی که میگه اهمیت نمیدم. بعد اینهمه سال دیگه بی تفاوت شدم. شمام سعی کن اهمیت ندی و اعتماد بنفستو بیشتر کنی تا به خودت شک نکنی. یا وقتی شروع می‌کنه هندزفری بزاری صداشو نشنوی 

از چشم و دل مپرس که در اولین نگاه شدچشم من، خراب دل و دل، خراب چشم