2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من میخواستم دراین مورد یه تاپیک بزنم از تجربم تو ختنه پسرم 

ازت خااااهش میکنم ببر پیش یه دکتر حاذق که فامیلاتون یااشناهاتون رفتن پیشش مث من نکنی بمونی روز پنج شنبه بری همه دکترا نباشن مجبورشی بری پیش دکتری ک نمیشناسی 

خدا برای هیچ پدرمادری نیاره ما ک گفتیم بچه از دستمون رف آخه خونریزی شدیدکرد انقد من و باباش گریه کردیم نا نداشتیم بخدا

ای بابا چقدر سخت چندروز بعدش خونریزی کرد عزیزم

ختنه که کردیمش آوردیم خونه مامانم باز کرد دید داره قطره قطره خون میچکه فک کردیم عادیه انقدم شادوخوشحال بودیم شیرینی اینا گرفته بودیم می‌خوردیم چایی اینا ک یبار دیگ مامانم باز کرد دید خون پاشید مادر شوهرم گف زنگ بزن دکتر ببین چی میگ زنگ زدم گفتم اینجوریه با داد گف زود بیارینش اینجا 

ما رنگ و رو پریده فرار کردیم همه چی هم اونجوری مونده بود چایی ها و شیرینی خیلی خاطره تلخیه😔 دکتر بیشعور دید پسرم خون زیادی ازدست داده بدون بیهوشی و بیحسی بخیه میزد پسرم کبود شد از گریه اون دستیار احمقش خودشو گم کرد هیچ کاری نمتونست بکنه مامانم خودش پاهای بچمو گرفته بود و با دست دیگشم لوازمارو میداد دکتر تا بخیه کنه 

از این ور بخیه میزد از اون ور خون میپاشید و برعکس  خیلی بخیه زد انشالله خداازش نگذره عوضی رو

خدا برای هیییچ پدرمادری نیاره الهی آمین😔😔

تورو خدا یه دکتر خوب ببر دکتری بقیه بچه های فامیلاتونو بردین 

ماگول اسمشو خوردیم ک نوشته بودیم فوق تخصص کودکان 

و حتما شماره دکترو بگیر و روز پنج شنبه هم نبر ک دکترای خوب پنج شنبه اکثراتعطیلن 

اگ پسرم خدایی نکرده چیزیش میشد من خودمو نمیبخشیدم چون من روز پنج شنبه ای اصرارمیکردم ک ببریم ختنه کنیم

ختنه که کردیمش آوردیم خونه مامانم باز کرد دید داره قطره قطره خون میچکه فک کردیم عادیه انقدم شادوخوشح ...

الهی بمیرم چقد خودتون وکوچولوتون اذیت شدین خدا لعنت کنه همچین دکترایی رو🥺🥺