2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظرم اجازه بدید خودش مشکلش رو حل کنه

اینجوری بهتره

اگر برید بگید عادت میکنه

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

نه نگو خودش مشکلشو با بغل دستیش حل کنه 

معلمشونم کارش درستع

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰

نه ،تو کار معلم و مدیریت معلم دخالت نکنید،مثل اینه مادرشوهرت بیاد و از شما انتقاد کنه و نظر خودش رو تحمیل کنه ،

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بذار بچت مستقل باشه مشکلات بزرگتری و بتونه مدیریت کنه در آینده همیشه که شما نیستی

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

تو مسائل بچه دخالت نکنید

اگر مشکلی داره یا خودش حل کنه یا به معلمش بگه 

شما بگین یاد میگیره همیشه از شما بخواد 

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

میخوان پیش دوستاشون بشینن حرف بزنن معلم پیش کسی میذاره که نتونن صحبت کنن و بچه ها از این موضوع نارا ...

نه بیشتر بی ادبی اون بچه ناراحتش میکنه واینکه میگه درسخوان نیست من حق به بچه ام نمیدم ولی سخته خیلی

معلم پسر من هنوز جابجا می‌کنه  خیلی بده  زمان ما از اول تا آخر سال یه جا مینشستیم

منم همین ومیگم از اول تا اخر یکجا میشستیم حالا هر هفته بچه استرس داره با کی میفته