shiwx مدیر استارتر عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 105 عنوان جوش بدن :( 59 بازدید | 3 پست دوستان کسی نمیدونه این جوش و جای جوش چطوز از بین ببرم؟🥲خیلی حالم بده واقعا کل بدنم این شکلی شده حتی نمیتونم یه لباس باز بپوشم دیگه لطفاااااراهنماییم کنید 🥲 1402/11/17 | 13:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مرغباغملکوت عضویت: 1402/06/19 تعداد پست: 719 منم بازو ها و کمرم جوش زده شدیییید البته ماله من هورمونیه دوباره باید برم آزمایش بدم🤦♀️ صاحب این اکانت هم جاه طلبه هم آسوده خواه،هم میدونه هم نمیدونه،هم عاقله هم دیوونه،ولی همه این آدم یه نفره یه نفر که میخاد نباشه ولی باشه...
shiwx مدیر استارتر عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 105 منم بازو ها و کمرم جوش زده شدیییید البته ماله من هورمونیه دوباره باید برم آزمایش بدم🤦♀️ واسه منم هرمونیه ولی خب چاره چیه چطور از ببن میرن
مرغباغملکوت عضویت: 1402/06/19 تعداد پست: 719 واسه منم هرمونیه ولی خب چاره چیه چطور از ببن میرن من تیروئیدم کم کاره یه دوره قرص میخوردم طی اون مدت هیچ جوشی نبود تا داروها رو قطع کردم دوباره برگشتنیه کاربر اینجا میگفت از اسپری ضد جوش مای نتیجه گرفته ولی من خودم استفاده نکردم صاحب این اکانت هم جاه طلبه هم آسوده خواه،هم میدونه هم نمیدونه،هم عاقله هم دیوونه،ولی همه این آدم یه نفره یه نفر که میخاد نباشه ولی باشه...