2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم یه آیه ای توی قرآن خوندم الان عین آیه رو یادم نمیاد ولی محتواش این بود که خداوند توی دنیا بهره ی هر کسی رو بهش میده حتی اگه کافر باشه.....اونی که کافره اگه تلاش بکنه جواب می گیره....نماز خون هم اگه ببخشید گ.ش.اد باشه و کار نکنه قرار نیست از آسمون براش پول بیاد

شاید نماز برکت بیاره..... اما فلسفه نماز اصلا این چیزا نیست...

پس واسه چیه نماز 

خود خدا دلیلش رو گفته

اقم الصلاه لذکری

گفته نماز بخون برای یاد من

برای یاد آخرت

برای اینکه فراموش نکنیم که توی این دنیا هر چقدر پول و ثروت و بچه و ....داشته باشی باید همه رو بذاری بری.

نماز بخونی هر روز که ارتباطت با معنویات قطع نشه و نشی یک آدم کاملا مادی  و بی احساس

فلسفه ش به نظر من یک جور پاکیزه کردن روح هست...اینجور عبادات توی همه ادیان هست...بعد معنوی انسان با پول راضی نمیشه

اما نماز هم برای به دست آوردن پول و شوهر خوب و ....نیست. هر چند ممکنه گاهی باعث به دست آوردن اینا هم بشه من منکرش نیستم. اما اگه نشد نباید گله کرد چون اساسا نماز برای یاد خداست و نباید آدم رو طلبکار کنه

بعضی نماز خونها خیلی طلبکارن و ادعا دارن. اینا خیلی خطرناکتر از بی نمازها هستن

آثار بد رو بگو لطفا 

خب نماز ستون دینه شما .ستون خونتون بردار ببین میتونی توش بشینی راحت زندگی کنی...بی نمازی اولین قدمه یکیش اینه انسانی ک سجده نمیکنه.کم کم دچار کبر و غرور بدی میشه...و کم‌کم رو همه چیز زندگیش اثر بد میزارع

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
چه خوب گفتی

مرسی عزیزم

بهرحال نماز دردل عاشقانه ما با خداونده...تشکر از بخشندگی خداوند و آرامش بخش و تسکین دهنده ست

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
چ بگم والا

نماز بنظرم خیلی مهمه

گاهی یه مشکلاتی سر راه زندگیت هست هرچقدرم پولدارباشی هرچقدرم مال و منال داشته باشی

به خدا میگی چرا نمیشه

چرا بامن لج کردی

این اونجاست

برا خودم که ثابت شده