2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخع مگه خدا نگفته نماز واسه خودمونه انرژی میگیریم تنبل نمی مونیم و تطهیر میشیم و فلسفه های نمازو بخون... 

ما همه رو داریم الان صب پامیشیم صورت میشوریم میریم سرکار شکر گزاری میکنم همیشه با خداام حرف میزنم ورزشم میکنم 

بازم نیاز به نمازه؟

لطفا لایک ننمایید🗿

بنظرم رزق و روزی یعنی برکت.. حالا چ مادی چ معنوی.. اونایی ک پولدارن حس میکنم پوله هست زیادم هیت اما برکت نیست... پول داشتن با برکت داشتن فرق میکنه.. 

من باورت میشه نزدیک سی تومن داشتم تو عرض یکی دوماه خرج چیزای بیخودی شدورفت هییییچ برکتی نداشت 

نمارم نمیخونم متاسفانه همسرمم نمیخونه

مخالفم

چون خداوند اهل معامله و حسابگری نیست که تعیین کنه اگه نماز بخونی رزق بیشتری میدم اگه نخونی رزقت رو کم میکنم

جود و بخشندگی خداوند بی حسابه اما خب مسلماً عبادت فوایدی برای خود شخص عابد داره

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

اگه میخوای نماز بخونی 

برای رزق و روزی و فلان نخون 

برای دل خودت بخون  اگه حس بهتری دارع

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
بنظرم رزق و روزی یعنی برکت.. حالا چ مادی چ معنوی.. اونایی ک پولدارن حس میکنم پوله هست زیادم هیت اما ...

دقیقا فکر کنم منظور اسی خیر و برکته 

حالا این خیر و برکت مبتونه ادمای خوبی که سرراهمون میان 

یا برکت تو ثروتمون 

نه رزق و روزی 

اشتباه رسوند