2777
2789

من خودم یه دختر شیش ماههددارم که روزا اصلا نمیزاره واقعا موندم چه طور شروع کنم کارم هم کم نیست

از صبح ساعت ۷ باید شروع کنم که اونم دخترم ساعت ۲ شب میخوابه  کلا خسته میشم از زود پاشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هم دردیم علاوه بر زمان نمیدونم از کجا شروع کنم

من از لحاف تشک همیشه شروع میکنم  بعد بالای کمد دیداری بقیه اتاق بعد آشپزخونه بعد اون‌یکی اتاق بعد حال بعد حال م حموم دستشویی پله هم مابین وای کی میخواد تمیز کنه با بچه🤦‍♀️

من چهارشنبه فرشامو دادم قالیشویی دیروزم تموم کردم ولی دخترم یکسالونیمست بشدت اذیتم کرد اگه مادرم نبو ...

من نه فرشام تمیز نیست ولی کثیفم نیستم گفتم تابستون خودم بشورم چه خوب والا منم باید زودی شروع کنم نزارم دقیقه نود چون میدونم نمیرسم ولی با بچه سخته مخصوصن بچه تو که راه میره 

من نه فرشام تمیز نیست ولی کثیفم نیستم گفتم تابستون خودم بشورم چه خوب والا منم باید زودی شروع کنم نزا ...

منم فرشام تمیز بود یه سری فقط دخترمو بردم دستشویی بعدتاداشتم آبو ولرم میکردم که بشورمش اومد بیرون واسه همین فک میکردم همه خونم نجسه دیگه دادم شستن همرو.یعنی نمیدونی چقد اذیتم کرد دقیقا هرکاریو میگفتم نکن همونو انجام میداد

منم میخوام از اسفند شروع کنم میترسم نرسم

منم خیلی میترسم نرسم اگ دیدم تموم نمیشه مادرشوهرمو میارم کمک کنه چون دست تنهام شوهرمم فق پرده هارو میزنه کاری خاصی نمیکنه