2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیروز سرم زدم توش استامینوفن زد فقط تا غروب حالم خوب بود بعد دوباره شروع شد

من ۱۱ هفته که بودم انفولانزا گرفتم

اول ک رفتم فقط استامینوفن داد 

بهتر ک نشدم هیچ

ب حالت مرگ افتادم شدید تب میکردم خیلی حال بدی داشتم

رفتم سرم زد ، و ۲ بسته آموکسی سیلین داد .

۱۵ _ ۱۶. روز درگیر بودم

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

من ۱۱ هفته که بودم  اول ک رفتم فقط استامینوفن داد  بهتر ک نشدم هیچ ب حالت مرگ افتادم شد ...

تمام این نه ماه سرمانخوردم

بچه ام ویروس گرفت

منم ازش گرفتم

همشم ماسک زدم

گرفتارشدیم 

خدا همه مریضارو سفا بده

تمام این نه ماه سرمانخوردم بچه ام ویروس گرفت منم ازش گرفتم همشم ماسک زدم گرفتارشدیم  خدا ه ...

در بارداری چون سیستم ایمنی بدن ضعیف تر میشه

زود مریضی میاد و طول هم میکشه تا بره   

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

من۳۸هفتم،هفته بعد عمل دارم،سه روزه شدید سرماخوردم،سرم زد با آمپول استامینوفن و نوروبیون و ویتامین cداخلش،بهترشدم فقط عفونت گلوم خیلی اذیت میکنه با گوشام،خداکنه تا هفته بعد کامل خوب بشم،همش مایعات گرم میخورم

مشاور تحصیلی و کنکوری
من۳۸هفتم،هفته بعد عمل دارم،سه روزه شدید سرماخوردم،سرم زد با آمپول استامینوفن و نوروبیون و ویتامین cد ...

اخه خدا شفا بده

منم مایعات زیاد میخورم

اما یکدفعه علایمم برمیگرده

2790
2778
2791
2779
2792