2777
2789
عنوان

کیا سیپروترون کامپاند خوردنننن

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 29 پست

من سینه درد شدید گرفته بودم از یه طرفم سابقه کنسر سینه تو خانواده زیاد داشتیم منم دیگه نخوردم خودم قطع کردم دیگه هم دکتر نرفتم😐

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

معدت درد نمی گیره میخوری؟ همیشه یکی از حسرتهای زندگیم اینه که کاش میشد برگردم عقب این زهرمارو نخورم& ...

نخوردم هنو 

رفلاکس داری ؟ قشنگ اسید معده رو حس میکنی تو گلوت ،؟‌من چند تا چیز بلدم عالیه

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره چه داروییه؟

بارهنگو با یک سوم استکان عرق نعنا بذار رو شعله ملایم یکم جوش بزنه وقتی دیدی داره غلیظ میشه ته استکان گلاب اضافه کن و خانوش کن یک سوم قاشق مربا خوری عسل بهش اضافه کن هر هشت صاعت دو تا قاشق غذا خوری از این باید بخوری 

بعد هر وعده غذایی حتما ۱۰ دونه زنیان بخور 

سردی و ترشی جات و سبزی رو حذف کن گاهی نون خشک گاهی هم نخود چی و بادام بخور 

ی سیب زمینی رنده کن با دنده ریز آبشو بگیر صبح و شب ی قاشق بخور 

بارهنگو با یک سوم استکان عرق نعنا بذار رو شعله ملایم یکم جوش بزنه وقتی دیدی داره غلیظ میشه ته استکان ...

عرق نعنا خودش سمه برای اسید معده اصلا سمت هر چی که نعنا داره نباید رفت حتی دکتر خمیر دندون معنایی با من گفت نزن

من خوردم واسه تنبلی تخمدان ۶ ماه حالت تهوع نمیداد حس کردم واقعا موهای زائد کم کرد ریزش موهم نمیداد ...

تنها خوردی ؟ بمن اسپرنو‌و متفورمین هم داده با هم بخورم 

راستی ریزشت چجوریع الان؟ اون شیش کمتر شده یا همونه؟

تنها خوردی ؟ بمن اسپرنو‌و متفورمین هم داده با هم بخورم  راستی ریزشت چجوریع الان؟ اون شیش کم ...

اره تنها خوردم

فقط مشکلی داشت این بود اولاش ک میخوردم یخرده تو ناحیه سینه احساس درد میکردم.

ریزش ابروهام خیلی بهتره ۲ ۳ تا یا ۴ اونم اگه برم دورش من خیلی میرم دورشون وگرنه دیگه نمیریزه،ت گرفتی استفاده کردی شامپو رو یا نه؟

اره تنها خوردم فقط مشکلی داشت این بود اولاش ک میخوردم یخرده تو ناحیه سینه احساس درد میکردم. ریز ...

ن هنوز اخه من دودل بودم چون با ی شامپو این جوری شدم دو دل کرده قشنگ شما مطمئنی ریزشا از این بهتر شده ؟

ن هنوز اخه من دودل بودم چون با ی شامپو این جوری شدم دو دل کرده قشنگ شما مطمئنی ریزشا از این بهتر شده ...

اره عزیزم مطمئنم اوضاع ابروها من خیلی خراب بود هیچی خوبش نمیکرد

هر جور میلته خودت بهتر میدونی من ک خیلی بهتر شدم دوس داشتم تو ام خوب شی

اره عزیزم مطمئنم اوضاع ابروها من خیلی خراب بود هیچی خوبش نمیکرد هر جور میلته خودت بهتر میدونی من ک ...

منم میخوام بخرم اتفاقا خیلی راه ها رو رفتم اینم میرم انشاالله منم جواب بگیرم 

واقعا با این ک نزدم هنوز هر وقت یادت میوفتم دعات میکنم ک انقد خیر خواهی ❤️