2777
2789

نیارید تا یه آدم دیگه رو هم بدبخت نکنید 

نیارید تا یکی مثل من نشه که تو ۱۹_۲۰ سالگیش بشه کسی که باید هرروز قرص بخوره تا اعصابش آروم شه

نیارید تا هزار تا درد و مرض نگبره و کارش رفتن به دکتر باشه تو اول جوونی

اون بچه هیچوقت باعث نمیشه شما رابطتون خوب شه

فقط یکیو به دنیا اضافه میکنید که هرروز مرگش رو از خدا میخواد و شما رو لعنت می‌کنه بخاطر بدنیا اوردنش 

اگه هم از قبل بچه دارید جدا شید تا اون بچه کمتر آسیب ببینه 

باور کنید اینجوری کمتر آسیب میبینه تا خونه ای که هرروز جنگ و دعوا هست 

بچه اسباب بازی دست شما ها نیستید 

اینو منی میگم که از وقتی چشم باز کردم به این دنیا تا الان که ۲۰ سالمه هرروز این صحنه ها رو دیدم 

من از جدا شدن پدر و مادرم کمتر آسیب می‌دیدم تا این زندگی که الان توشم

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 

واقعا درسته .منو همسرم شاید سالی ۳ بار بحثمون بشه اونم نه از اون جنجالیا .بچم کلی اذیت میشه با این که هنوز بچست 

اما خودم زخم خوردم.خانوادم مدام باهم سر جنگ داستن😔😔

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فایده نداره فک میکنی میگی نیارید اونا میگن چشم؟

مثلا فامیلای من انقد داغوونن.پسرردایی و دخترخالم با هم ازدواج کردن.روز اول نامزدی اینا همدیگه رو کتک زدن😐فحش و..هم بماند.همون اطرافیان گفتن برن سرخونه زندگی عروسی کنن درست میشه.بعدش گفتن بچه بیارن درست میشه

ولی نشده

حرف تون کاملا درسته ولی متاسفانه به اشتباه به خاطر بچه به هر خفتی تن میدن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
عزیزم   حرفت کاملا درسته امیدوارم شرایط زندگیت خیلی بهتر بشه

ممنونم عزیزم 😓❤️

اینکه صبح با صدای دعوا از خواب پا شی خیلی زجر اوره مخصوصا اگه پشت کنکوری هم باشی بدتر 

فقط آدم از خدا مرگش و میخواد اونموقع 

پس باید نصف بیشتر زن و شوهر ها بچه نیارن 

حدانلود بچه آوردن .مدارا کنن کمی .بخدا اون بچه اعصاب نمیمونه براش .بعضیا سر هر چی به جون هم میفتن .مشکل و تفاوت نظر تو همه هست بهتره منطقی حلش کرد نه با کتک و جیغ و داد

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

چرا با این همه مشکل هنوز جدا نشدن؟!

چون یه مشت ابله طلاق رو بد میدونن 

مثلا میگن ما بخاطر شما همه چیو تحمل کردیم 

نمیدونن ری...دن به زندگی منو برادر آخرم 

سنشونم کم نیستا نزدیک ۶۰ هردو 

باز فک کن وضع من چقد خراب بود که حتی نمیدونستم این استرسا و تپش قلبا این اجتماع گریزی و نشخوار ذهنی نشونه بیماری روحیه.. حتی نمیدونستم باید برم دکتر چارتا قرص بخورم انقد زجر نکشم. زاییدن به هرقیمت نتیجه‌ش اینه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

اونایی که بچه میارن  این چیزا حالیشون نیست 

چون خانمها حسود هستن. چند مورد دیرم گفتن بعد بچه زندگیم خوب  شد . اما ۱پوقتی بچه شون ۱۰ سالش شد تازه برگشتن گفتن  بچه باعث بدتر شدن و جنگ و‌.... زیاد شده بینشون . 

نمیدونم چه اصرار دارن بچه  بیارن زندگیشون خوب میشه .

اما واقعا نمیشه . بچه روانشناس و مشاور نیست 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ممنونم عزیزم 😓❤️  اینکه صبح با صدای دعوا از خواب پا شی خیلی زجر اوره مخصوصا اگه پشت کنکوری هم ...

خدانکنه گلم... ان شاالله به رشته خوب قبول میشی و خودت یه آینده روشن برای خودت می‌سازی