2789

افزایش حجم سینه ههه 

افزایش سینه یه جوریه 😅🤣🫂🍫🫖❤️

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما امتحان کردید؟

بله اولی رو

مامانم دومی رو

جواب داده

البته ارث هم موثره،ما کلا از نژاد شیرده محسوب میشیم🤣🤣🤣🤣🤣بابای بی ادبم اینو میگه😁😐😬🤦🏻‍♀️

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 

روغن بمال و ماساژ بده🍃

سوتین اسفنجی نزن اصلا

ویتامین Eتا چه مدت

یک ماه بخور 

بعد پنج روز استراحت کن دوباره بخور یک ماه

کلا منعی نداره

خوبه و میتونی همیشه هر روز بخوری❤️🍃

ویتامین A هرروز

زینک هرروز

فولیک اسید و قرص آهن هرروز

موردی نداره🌹🌲💚💜

تخم کتان دم کنم بخورم،؟

مامانم یک قاشق مرباخوری میریخت توی لیوان بعد آبجوش میریخت روش و یه نعبلکی برمیگردوند روی لیوان،خودش دم میکشه اینجوری،بعد سر میکشید،جالبه که برای لاغری میخورد ولی سینه هاش دو برابر شد🤣🤣🤣🤣🤣🤣

یک ماه بخور  بعد پنج روز استراحت کن دوباره بخور یک ماه کلا منعی نداره خوبه و میتونی همیشه هر ...

اها ممنونم بعد واقعا مثل تخم کتان بزرگ میکنه😂

بعد تخم کتان هر روز بخورم

حالی ز شرح ماجرا نیست فقط بخند:))