2777
2789
عنوان

من نی نی میخوام 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 38 پست
خدا بزرگه عزیزم ....منم پری روز تست زدم مثبت شدم رفتم آز دادم منفی شد دیروز تا خود شب گریه کردم

امیدم به خداست فقط اگه امید و ایمان نداشتم قطعا تا الان دق کرده بودم.... من سختی زیاد کشیدم تحملم کمه بعضی وقتا آرومم بعضی وقتا مثل الان داغون😔

عزیزم چه سخت انشالله بزودی آزمایشت مثبت میشه ایندفعه عقب انداختی برو آزمایش بی بی نزن منکه اگه زیاد عقب بندازم اینکارو میکنم

.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

امیدم به خداست فقط اگه امید و ایمان نداشتم قطعا تا الان دق کرده بودم.... من سختی زیاد کشیدم تحملم کم ...

اگه به خدا امید نداشتیم تا الان دق کرده بودیم .....می‌دونی الآنم آزمایشم منفی شده ولی همچنان تا وقتی که پریود نشدم امید دارم میگم حتما آزمایش اشتباه کرده ....به معجزه خدا اعتقاد دارم همیشه تو بدترین شرایط معجزه شو نشون میده ....تاریک ترین لحظه شب نزدیک ترین لحظه به طلوع خورشیده 👌

لا إله إلّا اللّه
امیدم به خداست فقط اگه امید و ایمان نداشتم قطعا تا الان دق کرده بودم.... من سختی زیاد کشیدم تحملم کم ...

روز هشت و ده عقب انداختن تستم منفی بود روز یازده یا نمی‌دونم دوازده دوباره زدم مثبت شد چقدر خوشحال شدم اولین بار بود مثبت میدیدم رفتم آزمایش منفی شد عدد بتا رو زده صفر....اما هنوز پریود نشدم ولی خیلی علائمشو دارم مخصوصا کمردرد و پا درد 

لا إله إلّا اللّه
شما چند سال ازدواج کردید ؟چرا باردار نشدید؟

من دوسال عزیزم

چهار ماه اقدام کردم نشد رفتم سونو متوجه شدم کیست اندومتریوز دارم

خیلیا با وجود اندومتریوز طبیعی باردار شدن... امیدوارم خدا به منم کمک کنه طبیعی باردار شم

دکترم که خیلی ریلکسه همش بمن میگه چرا مضطربی باردار میشی 

.
اگه به خدا امید نداشتیم تا الان دق کرده بودیم .....می‌دونی الآنم آزمایشم منفی شده ولی همچنان تا وقتی ...

دقیقا همینه خدا همه تو سخت ترین شرایط معجزه میکنه

چقدر خوبه امیدواری

منم هستما ولی در روز یه چند ساعتی بیتاب میشم حالم بد میشه دوباره خوب میشم

.
روز هشت و ده عقب انداختن تستم منفی بود روز یازده یا نمی‌دونم دوازده دوباره زدم مثبت شد چقدر خوشحال ش ...

انشالله باردار باشی عزیزم

منکه هیچوقت دو قلو دوست نداشتم الان میگم خدایا سه قلو هم بدی میخوام.. هر چند تا که خودت صلاح می‌دونی بده ولی دارم میمیرم برا بچه

.

منم بدنیاش اوردم فوت شد منم داغونم خدا کنه دوباره جای پسر منو دختر این خانومم سبز بشه ان شاءالله  دامن همه منتظرا بحق ابروی فاطمه زهرا همه خوشحال بشیم این ماه امام رضا روقسم میدم به پدربزرگوارش به یکی یدونش جواد که این ماه بارداربشیم دیگه

دوسال چیزی نیست عزیزم خیلی وقت داری ....من پنج ساله ازدواج کردم 

عزیزم ۵ سالم زیاد نیست الان اکثرا دیر بچه میارن تو اطرافیان من که اینطوریه

ولی بازم اون حس انتظار سخته خیلی سخت

.
منم بدنیاش اوردم فوت شد منم داغونم خدا کنه دوباره جای پسر منو دختر این خانومم سبز بشه ان شاءالله &nb ...

خدا بهت صبر و آرامش بده عزیزم

انشالله بزودی باردار بشیم هممون

.

منم میخام🥲🥲🥲برام دعا کنید مادر شم

خدایا به ما نی نی بده🤗

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️