2821
2789
عنوان

لطفا بیاید🩵

91 بازدید | 11 پست

سلام خانمای محترم

دوستان من ۱۷ ام ینی امروز باید پریود میشدم ولی اصلا خبری نیست چکار کنم 🥲از طرفی هم میدونم ک باردار نیستم 

تروخدا بگید چکار کنم خیلی استرس دارم 

در سکوت شب نقش رویاهایت را به تصویر بکش،ایمان داشته باش به خدایی ک ناامید نمی کند و رحمتش بی پایان است..:)متعهدم ب قلبش💍

اگ باردار نیستی استرس نداره یکم عقب افتاده دیگ 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم. .

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تا یک هفته نهایت ۱۰ روز تاخیر طبیعیه

عه نمیدونستم من همیشه میگفتم باید سر همون روز پریود شم 

باش ممنونم لطف کردید 

ببخشید فقط این ب خاطر ب هم ریختن هورمون هاست؟یا ن کلا ممکنه پیش بیاد

در سکوت شب نقش رویاهایت را به تصویر بکش،ایمان داشته باش به خدایی ک ناامید نمی کند و رحمتش بی پایان است..:)متعهدم ب قلبش💍
استرس نداشته باش  حداقل یه هفته صبر کن قرار نیس ک همیشه سر یه تاریخ دقیق باشه کم و زیاد داره

باش تشکر 

ب نظرتون این مشکل برا ب هم ریختگی هورمونه؟

عه نمیدونستم من همیشه میگفتم باید سر همون روز پریود شم  باش ممنونم لطف کردید  ببخشید فقط ...

نه سرتایم چند روز اینور تر اونور تر طبیعیه، یه وقتایی سبک زندگی، جابجایی ، تغییر آب وهوا تاثیر میذاره دیگ

نه سرتایم چند روز اینور تر اونور تر طبیعیه، یه وقتایی سبک زندگی، جابجایی ، تغییر آب وهوا تاثیر میذار ...

لطف کردید 🩵

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز