2777
2789
عنوان

شوعر پولدار:/

227 بازدید | 19 پست

کیا اینجا شوهر پولدار دارن؟ 

خودتون یا خانوادتون هم پولدارن؟  

اگه نیستن..بگین که خجالت نمی کشین براتون خرج کنه...؟من اگه باشم عذاب وجدان میگیرمم بخاطر همین خودم پولدار میشمم و یکی دیگع رو ساپورت میکنمم؛😂😐تاماممم ولی جدی بچه ها حسش چیهههه؟ حالم بد شد 

راستی اینم بگین شوهره پول خودشه یا باباشه؟

من بابامم وضعش خیلی خوبه نامزدمم وضعش خوبه و البته پوله خودشه ولی خب خرید و اینا میکنه فقط خرجی نمیگیرم 

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من بابامم وضعش خیلی خوبه نامزدمم وضعش خوبه و البته پوله خودشه ولی خب خرید و اینا میکنه فقط خرجی نمیگ ...

خوبه پس...

من از ابن میترسمم که اگرممم عاشقمم باشه یروز بهم توسری نزنههه اصلا دوس ندارم پول کسی دیگه ای باشهه پول باباشم باسه هزار تومن قبول نمیکنمم خرجمون کنه پول خودشم پول خودشه بیشتر دلم میخاد مستقل باشم پول خودم باشه:/

خوبه پس... من از ابن میترسمم که اگرممم عاشقمم باشه یروز بهم توسری نزنههه اصلا دوس ندارم پول کسی دیگ ...

هوم خوبه چی بگم موفق باشی 

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه
تو نامزدی ازش چیزی نمیخواستم ولی بعد ازدواج وظیفه اشه خرج کنه 😂

💔🫡😂ببخت 

حالااا من!🗿😂 والا همه آرزوشونه شوهر پولدار نصیبتون بشه من تا میاد ردش میکنمم میترسمم دو روز دیگه سرم منت بزاره؛/

پدر همسرم بشدت پولدااااره.شوهرمم خوبه وعضش خداروشکر شوهرم اگر عقل داشت وعضمون ازاین بهتر بود.چون شوهرم اون موقع که هرچی کار میکرد دو دستی تقدیم باباش میکرد به امید اینکه وقتی متاهل شد کمکش کنه.ولی ی قرونم نداد بهمون🙂 ولی خداروشکر خودمون از پس خودمون برمیایم.اینم بگم منم عقیدم مثل توعه دلم میخاد خودم زحمت بکشم و پولدار شم😊

پدر همسرم بشدت پولدااااره.شوهرمم خوبه وعضش خداروشکر شوهرم اگر عقل داشت وعضمون ازاین بهتر بود.چون شوه ...

دقیقا مثل ما تازه هروقت ببینی شون گریه میکنن که پول نداریم مبادا مبادا ی زمانی ازشون چیزی بخایم 🥲😐

خدایا همیشه دستم گرفتی این دفعه هم دستم بگیر ❤️🥰
پدر همسرم بشدت پولدااااره.شوهرمم خوبه وعضش خداروشکر شوهرم اگر عقل داشت وعضمون ازاین بهتر بود.چون شوه ...

خداروشکر قلبم🩷 

دقیقا دلم میخاد پول خودش باشه چون بابای منمم پولدار و سرشناس و... نیست هر چی به دست آوردم توی همه مراحل زندگیم فقط خودم بودم:) دوس دارم با کسی ازدواج کنم که خودش همه رو به دست آورده باشه نه به جیب باباش نگاه کنه...🤌 

خداروشکر وضع پدر خوبه و کلا خانواده همگی خداروشکر بالان من هرچی خواستگار برام اومده وضعشون خوب بوده حالا نمیدونم بابا اونایی ک اوکی نیستن رد می‌کنه نمیزاره من در جریان باشم یا کلا نسبت ب سطح خانواده خودشون میان

دقیقا مثل ما تازه هروقت ببینی شون گریه میکنن که پول نداریم مبادا مبادا ی زمانی ازشون چیزی بخایم 🥲😐

دقیقاااا.بخدا انقدر خسیسه.وقتی بچهام بدنیا اومد دیدنیم بهشون نداد😑دوباره یادم افتاد عصابم خورد شد😤

دقیقاااا.بخدا انقدر خسیسه.وقتی بچهام بدنیا اومد دیدنیم بهشون نداد😑دوباره یادم افتاد عصابم خورد شد😤

منم هروقت به کار هاشون فکر میکنم عصبی میشم 

تازه شوهرم تک پسر بود 

همه میگن چطور. دلشون میاد 

وای که چقدر ازشون بدم میاد 

خدایا همیشه دستم گرفتی این دفعه هم دستم بگیر ❤️🥰

[QUOTE=327315696]خداروشکر قلبم🩷  دقیقا دلم میخاد پول خودش باشه چون بابای منمم پولدار و سرشناس و... نیست 

زیاد سخت نگیر به خودت اولا وضیفشه که خرجت کنه شوهرته بلاخره.دوما ی کاری داشته باش که دستت تو جیب خودت باشه.منم همین تو فکرمه فقط