یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
واقعا چقدر بده هرچقدرم با یکی صمیمی باشی بازم ازدواج کنه ازت دور میشه من یه دوستی داشتم بیست و چهار ساعت چت میکردیم از تک تک کارهای همیدیگه خبر داشتیم الان ازدواج کرده یک ماهه ازش بی خبرم
«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»
واقعا چقدر بده هرچقدرم با یکی صمیمی باشی بازم ازدواج کنه ازت دور میشه من یه دوستی داشتم بیست و چهار ...
دقیقا ازدواج رفیقمم یجوری شد که همه مخالف بودن منمم بزوررر دعوت بودم یسری دعوا ها شد خانوادم نذاشتن برم عقدش عروسیشم افسردگی گرفته بودم قشنگ 🫡😂 به آرزوهایی که براش داشتم نرسیدم:)دوباره بچه اولش به دنیا اومد هیچچ خبري هم ازش ندارم الان در حد سلام علیکیم انگار..هعییییی💔اینم که معلوم نیست کجاست