2777
2789
عنوان

پست آخر

63 بازدید | 5 پست

سلام، بعده چندین سال که تو نینی سایت بودم ( تقریبا از دبیرستان ) الانم که کارشناسیو دوساله تموم کردم 😁 دیگه میخوام به نینی سایت نیام؛

البته کلی کاربریم به ناحق بسته شد تو این مدت، اما که واقعا یسریارو اینجا سرجاشون نشوندن حال میده 😁😂 البته 99.9 درصد دعواهام با مذهبی ها بود 😜.

درکل وقتتونو اینجا هدر ندید، اگه تایم ازاد دارید، ی شغل یا حرفه یاد بگیرید، مثل برنامه نویسی یا طراحی سایت، دوره هاشون کامل افلاینه، من خودم دارم میخونم، درامدشم واقعا عالیه، تو خونه میتونید کسب درامد کنید.

همین دیگه 😁☺️ خدافسی دوستون دارم. 😍

تنها حافظ منافع انگلیس در نینی سایت 😝🇬🇧 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارشناسی رو دوساله تموم کردی؟ آیا گاوها پروازها میکنن؟ یه چیزی بگین با عقل جور دربیاد

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

خوب کاری کردی جوابشونو دادی .. این یک دوم اینکه هر جا غیر اینجا حالت بهتره، اینجا فقط چص نالس تا دلت بخاد، و سومم اینکه منتظرت میمونیم، پرقدرت برگرد 😂 .. مرسی ک تو اوج خدافسی کردی 😂👋